2777
2789
عنوان

واقعا خواهرشوهرمو درک نمیکنم😕

460 بازدید | 26 پست

من دیشب متوجه شدم که زنداداشم بارداره و واقعا  از ته دل خوشحال شدم صبح واسش یه عالمه باکس اینا خریدم و آوردم تو خونه بازشون کردم دوباره خودم چیدم از بس که ذوق داشتم هزارتا عکس گرفتم از باکس ها بعد همون حین هم خواهر شوهرمم اومد خونمون باکس اینا رو دید گف اینا چین منم گفتم که زنداداشم بارداره نمیدونی که چه ذوقی دارم با یه لحن زننده گف خب حالا چه خبره مگه تو حامله بودی من نصف ذوق تو رو نداشتم بچتو دیدم تازه تازه دوسش داشتم

واقعا هضمش سخته برام الان منظورش چیه 😐 هیچوقت مشکلی باهاش نداشتم اونم همینطور و دوست هم بودیم از راهنمایی

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی 🌌🌕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون هم‌عقیده نیستین براش عجیب بود بیخیال

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️

یکی مثل تو ذوقیه یکی مثل اون خنثی، اگه حسود نیست احتمالا همینطوری ی چیزی گفته . 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

خب بعضیا سر یه سری مسائل خیلی از خودشون خوشحالی نشون میدن یه سریا نه

چیز عادیه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
اگه تا حالا از این رفتارا نداشته شاید امروز از دنده چپ پاشده یا ی حسودی ریزی کرده 😅 به هر حال دمت ...

واقعا تعجب کردم اصلا تا حالا همچین چیزی ازش سر نزده بود 

قربونت برم عزیزم❣️

خواهرشوهرتو بیخیال خوش به سعادت زن داداشت

چقدر دوست داشتم خواهرشوهرم مثل شما بود فهیم انسان با محبت و دوست داشتنی

من دیابت نوع یک دارم روزی ۵ مرتبه انسولین میزدم ماه هفتم کرونا گرفتم وحشتناک بخاطر دیابتم غذا و آبمیوه و تقویتیا رو نمیتونستم بخورم بخاطر بارداریم دارو نمیتونستم بخورم ولی این خواهرشوهر یه زنگ یه تماس یه میسکال تا خودم بزنگم نزد که نزد تا حال منو بپرسه اصلا و ابدا

الهی نی‌نی به سلامتی بدنیا بیاد و موفق و پیروز و سلامت باشه همیشه زن داداشتونم یه بارداری راحت و پنبه‌ای داشته باشه

و شما همیشه به خاطر قلب مهربونت خدا هرچی خوبیه سرراهت قرار بده

همه برای بچه به اندازه شما ذوق از خودشون نشون نمی دن

یا حتی بعضی ها اصلا نوزاد رو بغل نمی کنن!

عکس العمل آدم ها در برابر یه اتفاق متفاوته و لزومی نداره همه مثل هم عکس العمل نشون بدن

خواهرشوهرتو بیخیال خوش به سعادت زن داداشت چقدر دوست داشتم خواهرشوهرم مثل شما بود فهیم انسان با محبت ...

متاسفم واسه خواهر شوهرت اصلا بویی از انسانیت نبرده انگاری حتی اگر مشکل دیابت هم نبود آدم به زن حامله یه دل رحمی خاصی داره بعضیا خیلی بی درکن 

مرسی عزیز دلم از دعات ♥️❣️