2777
2789
عنوان

کسی بعد از عمل یبوست گرفته؟!

3834 بازدید | 22 پست

یکماهه جراحی بینی کردم یبوست دارم بدون دارو اصلا نمیتونم دفع کنم. دکتر کفت برای داروی بیهوشیه ولی چرا اینقدر طولانی شده؟ 

کسی بوده این مشکل رو داشته باشه؟ میخوام ببینم کی خوب میشه :(

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره آره

منم یه ماهِ جراحی کردم، این مشکل رو دارم، مادرم گفتن  دارو نخور بزار به روال عادی برگرده، ولی متاسفانه هنوزم برنگشته. هر روز لواشک و انجیره خیس داده میخورم، پیاده روی میرم، نمیدونم چرا مشکل برطرف نمیشه! این همه انجیر و آلو کجا میره نمیدونم!

باید تحمل کرد!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
به تایم نیس که باید رزیم غذاییتو تغیر بدی

رژیم غذاییم که خوبه

سالاد سبزیجات میخورم 

ملین های طبیعی هم هرروز میخورم

ولی قبل از جراحی اصلا یبوست نداشتم هیچوقت

واقعا اثر بیهوشی هست.

من چندین بار جراحی انجام دادم اما یبوست نگرفتم

رژیم غدایی پر فیبر داشته باش

کیوی لیمو شیرین زیاد بخور

با تمام غداهات رغن زیتون بریز و بخور 

سالاد با روغن زیتون و آبلیمو بخور و سبزی خوردن

ناشتا خاکشیر و آب ولرم بخور

بعد چند روز خوب میشی 

غذاهای فیبر دار بخور نان سفید حذف کن و حتما نان سبوس دار بخور 

برنج رو با روغن زیتون چرب کن و مصرف کن 

میوه های ملین مثل کیوی، هویج خام و الو و انجیر خشک خیس خورده بخور 

سبزی و کاهو حتما همراه وعده های غذاییت باشه 

و صبح ها ناشتا حتما یه قاشق خاکشیر با یه لیوان اب بخور 

کم کم بر طرف میشه من بعد زایمان دو ماه درگیر شدم و مشکلات دیگه ای هم برام بوجود آورد 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
آره آره منم یه ماهِ جراحی کردم، این مشکل رو دارم، مادرم گفتن  دارو نخور بزار به روال عادی ...

بله دقیقا

منم میترسم دارو بخورم عادت کنه بدنم

ولی بدون دارو هم نمیتونم ملین هم جواب نمیده 

تازه زخم هم شده برای اونم میرم لیزر

خیلی خسته شدم 

پس طبیعیه که اینقدر طول کشیده… :(

من عمل کردم اما عمل من خیلی سنگین بود دوماه عذاب کشیدم اما عمل بینی رو نمیدونم واقعا چرا باید یبوست ...

عملم طولانی بود

۳-۴ ساعت بیهوش بودم برا همینه فکر کنم

یعنی بعد دوماه به حالت عادی برگشتین؟ خوب خوب شدین؟