2777
2789
عنوان

تیتر بتا اونایی روز ۱۴ انتقال

807 بازدید | 5 پست

سلام ی پست قبلا زده بودم ولی کسی جواب نداد بهم 

من ای وی اف انجام دادم روز چهارده انتقال مقدار بتام شد ۳۲۰ سه روز بعدش تکرار کردم شد ۴۸۰ دکتر گفت رشدش کمه احتمالا خارج رحم باشه مجدد دوتا آزمایش دیگه برام نوشت به فاصله دو روز از هم اولیش شد ۱۱۸۰ دومیش هم امروز انجام دادم شده ۲۱۶۰ زنگ زدم دوباره میگه رشدش بالاس احتمالا خارج از رحم باشه 

کسی تجربه ای داشته به نظر شما غیر عادیه این بتا ؟

شاید دوتا جنین با هم گرفته و بارداریت دوقلوییه استرس نداشته باش برات بده

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

اخه خودشون میگن هر ۴۸ ساعت باید دو برابر بشه الان آزمایش دومیفاکتور بگیریم بقیش خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا از چهارشنبه هفته پیش که جواب تست مثبت شده این دکترا بیشتر بهم استرس وارد کردن 

به خدا از چهارشنبه هفته پیش که جواب تست مثبت شده این دکترا بیشتر بهم استرس وارد کردن 

ولش کن دکترا کلا همینن همش به آدم استرس میدن

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍