2777
2789
عنوان

عاشقی

92 بازدید | 27 پست

بچه ها به نظرتون چقدر درسته که یه دختر به پسری پیشنهاد بده؟من خیلی ساله دلم گیره هیچ کسی نمیشینه الا این ادم ولی باید از غرورم بگذرم خیلی برام سخته البته اون خیلی نخ میداد ولی هیچ وقت جلو نیومذ

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده

به نظرم بذارخودش پاپیش بذاره تودنیایی زندگی میکنیم که باهزار منت میان جلو تهش میگن ازخدات بود!سعی کن به بهترین ورژن خودت تبدیل شی جوری که نتونه نخوادت!به چشمش بیا ولی توپاپیش نذار🙂امیدوارم خیلی زود اگه تهش شادی وخوشبختیته به وصال ختم شه🍀💓

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیسنهاد نده فقط نخ بده اون خودش میگیره باهاش صمیمی تر برخورد کن ..ولی پیشنهاد رو نده اینطوری کنی خود ...

نمیتونم نخ بدم چون فقط تنها جای که هست فضای مجازیه از محلمون رفته

به نظرم بذارخودش پاپیش بذاره تودنیایی زندگی میکنیم که باهزار منت میان جلو تهش میگن ازخدات بود!سعی کن ...

اره حقیقت اینه که اونم خیلی غرور داره وگرنه راحت میمود میگفت این حقیقته خیلی ازارم میده

از نظر شخص خود من مشکلی اصلا نداره اصلا ربطی ب غرور این داستان هم نیس اگه بگی تکلیف خودت معلوم میشه رو هوا نمیمونی ..اگه اوکی بود ک هیچی اگه هم نبود اینطوری تموم میشه ت ذهنت هر چیزی که تموم نشه ت ذهن آدمی میمونه :

خود من بهش گفتم رک ...

از نظر شخص خود من مشکلی اصلا نداره اصلا ربطی ب غرور این داستان هم نیس اگه بگی تکلیف خودت معلوم میشه ...

اگه بگه نه و بازم من ته ذهنم اون برام تموم نشه چی

خب چی شد ازدواج کردین؟

پارسال بهش گفتم نه نگفت قرار شد همو ببینیم منم که ترسو بودم اعتماد نداشتم از چت هاش ک ت سه روز داشتیم ترسیدم واقعا چون اولین بار بود دلم گیر ی جناب بود اخرش نرفتم ...

الان نمیدونم عاشقم نیستم اصن عشقه داستانم نمیدونم من از ت بدترم چن باری مسیج اینا داد و دادم چون ت ی محل هستیم میبینه منو ولی 6ماه اخر از اون خیابون نرفتم ک نبینمش سیمکارتمو هم خاموش کردم 

اگه بگه نه و بازم من ته ذهنم اون برام تموم نشه چی

میشه یعنی اگه هم نشه هم رنگ میشه راستشو بخوای راحت میشی حس خفگی رو دگ نداری حیف نیس آدمی حسشو نگه برا چی واقعا غرور چ ربطی ب حس داره آخه البته ببین واقعا دوسش داری یا ن بعد برو بگو..

میشه یعنی اگه هم نشه هم رنگ میشه راستشو بخوای راحت میشی حس خفگی رو دگ نداری حیف نیس آدمی حسشو نگه بر ...

خیلی دوسش دارم ولی قطعا چالشهای زیادی داریم اول اینکه ازش خجالت میکشم میدونم چون من خجالتی و ترسوام دوم اینکه دوروبریاش خانوادش به نظرم خیلی با ما فاصله دارن 

هنوز دوسش داری؟

میگم که نمیدونم حسم عشقه یا هوس یا ن ...چون من اولین بار که از ی آقای خوشم اومدش نمیدونم عزیزم ولی مثلا اولا ک تمام ذهنم برا اون بود از کار درس زندگیم افتاده بودم اینطوری نیستم الان زندگیمو روب راه کردم بهش فکر میکنم البته ولی میجنگم با خودم..

میشه یعنی اگه هم نشه هم رنگ میشه راستشو بخوای راحت میشی حس خفگی رو دگ نداری حیف نیس آدمی حسشو نگه بر ...

راستش اخلاقاشو دوست ندارم فقط خودشو دوست دارم