2777
2789
عنوان

عاشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 27 پست
خیلی دوسش دارم ولی قطعا چالشهای زیادی داریم اول اینکه ازش خجالت میکشم میدونم چون من خجالتی و ترسوام ...

خجالت نداره که قربونت برم عزیزم بهش بگو اگه آدم درستی بود خود ب خود حس خوب ازش میگیری

بعدشم آدما رو از آدمای دورش قضاوت نکن عزیز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خجالت نداره که قربونت برم عزیزم بهش بگو اگه آدم درستی بود خود ب خود حس خوب ازش میگیری بعدشم آدما رو ...

خیلی دو شخصیتیه منم خیلی حساسم نمیدونم چقدر ظرفیت دارم که تحمل کنم؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده
منم عین توام سالهاست تو جنگم 

حس بدیه ولی این جناب ت مجازی پیم میده اگه روشن باشه ولی من اگه ببینم طرفم قابل اعتماد از اونجای ک خجالتی نیستم رک بهش میگم دلم گیر دلشع البته هنو قابل اعتماد نبود و نیس چون من سخت اعتماد میکنم ب آدما متاسفانه

حس بدیه ولی این جناب ت مجازی پیم میده اگه روشن باشه ولی من اگه ببینم طرفم قابل اعتماد از اونجای ک خج ...

نه بابا قابل اعتماد نیست مشخصه شیطونه منم واسه این مرددم

خیلی دو شخصیتیه منم خیلی حساسم نمیدونم چقدر ظرفیت دارم که تحمل کنم؟

مطمئن طرفت طرف من نیس😆😂

کارت پ سخته واقعا خدا بهت صبر ایوب بده عزیزم فقط ببین طرفت ذات پاک داره یا ن ک ته داستان نابود نشی با حس حالت

مطمئن طرفت طرف من نیس😆😂 کارت پ سخته واقعا خدا بهت صبر ایوب بده عزیزم فقط ببین طرفت ذات پاک داره ی ...

اگه میدونستم که دیگه پست نمیزاشتم میرفتم پی زندگیم 😄

نه بابا قابل اعتماد نیست مشخصه شیطونه منم واسه این مرددم

هی پ میخوای چیکار کنی دختر خوب موندی رو هوا که 

بنظر زمان بدین برا شناخت هم بهتر نیس اینطوری هوم قضاوت نمیشه کرد از رو رفتار که باید بشناشی طرفتو ؟