2777
2789

هرچی به گذشته نگاه میکنم از چشم مادرم میبینم.

همسرم درسته خوش اخلاقه ،صبوره ،به خورد و خوراک اهمیت میده ،با شخصیته.

اما💔

مرد زندگی من نیست.

تو خونه با وجود بارداری کمک نمیکنه.

از دوران عقد تا الان بهش بد بین شدم یادرفتاراش که میوفتم از خودم متنفر میشم که انقد اعتماد بنفسم خدشه دار شد

مطمعنم کسیو دوست داشت و فراموشش نکرد شاید الان براش کمرنگ شده باشه گاهی حسش میکنم.

اینکه تو گوشیش پر بود از عکسای افتضلح زنای خراب ایرانی و خارجی.حتی الانم گاهی اکسپلورش هست.

بیرون فقط نگاهش به خانوماست حتی الان.

اوایل چقد دعوا میکردم چقد اشک میریختم

الان تبدیل شدم به یه زن دلشکسته که مجبوره به سکوت و خسته شده.

اگه به روز دیدار اول برگردم بیشتر پا فشاری میکردم تا خودشو خانوادشو بشناسم نامزدیمون بیشتر طولانی بشه اما حیف که مادرم نذاشتو هیچوقت نمیبخشمش.

از وقتی نامزد شدم تا الان همسرم تمام منو شکست ناخواسته و ندونسته.مادرش اعتماد به نفس منو نابود کرد از یه دختر شاد تبدیل شدم به یه زن افسرده عصبی که در طول روز تو ایینه خودشم نگاه نمیکنه

گاهی حس میکنم چقد بی پناهم هیچکسی نیست کمکم کنه تو باتلاقم با همسرم اینکه تو عقد دیدت تا اخر عمر بهش خراب بشه و لذتی نبری همیشه یه گوشه اعتمادت مشکل داشته باشه لذتشو نبری....

تو این یکی دوسال هنوز همسرت بهت حس امنیت نده مخصوصا بیرون از خونه

نه اجازه تحصیل نه مشاوره که حداقل روحیه نابودتو بسازی

تو که میگی با شخصیته ، یه مرد با شخصیت هیز نیست 

یا شاید چون بارداری حساس شدی

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی اگه ناراحت نمیشی بهت بر نمیخوره 

سوال دارم ازت 

با همه این حرفا چرا بچه اوردی ؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
تو جمع حتی خلوت باشخصیته من نمیگم هیزه ولی بیرون زیاد خانومارو نگاه میکنه ،اکسپلورش پره از....

اینکه اکسپلورش پره ، شاید یکی دوتا فیلم اومده ، اینم نگاه کردن و اینستا فهمیده مخاطب داره ، اکسپلورش پر اون فیلمها شده 

بهتره با شوهرت دوستانه صحبت کنی و از نگرانی هات بگی

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
اسی اگه ناراحت نمیشی بهت بر نمیخوره  سوال دارم ازت  با همه این حرفا چرا بچه اوردی ؟

نه ناراحت نمیشم من نمیخواستم بیارم .شروع کرده بودم برم درسمو ادامه بدم ولی چون یک روز در میون اقدام بودیم نمیتونستم مدام قرص بخورم .خیلی بهش گفتم بچه الان زوده

بزور و خواسته خودش،دقیقا زمانی که تصمیم گرفتم برم کلاس زبان تحصیلم و شروع کنم یه جور راهمو بست .

هیچ ادمی کامل نیست ولی خوب میشد قبل از اقدام به بارداری میشستی تمام مشکلات و گله هاتو بهش میگفتی

میکفتی اول اینارو حل کن بعد بچه میاریم 

لایک نکن دوست عزیز !                                             

اینکه اکسپلورش پره ، شاید یکی دوتا فیلم اومده ، اینم نگاه کردن و اینستا فهمیده مخاطب داره ، اکسپلورش ...

باهاش زیاد صحبت کردم تا زمانی که عکس و فیلمو باز نکنی اینستا دیگه برات نمیارش ....هر بار بهانه اورد به خاطر اون داستانا.حتی یبارم دیدم برای دوستش فرستاده عکس

نه ناراحت نمیشم من نمیخواستم بیارم .شروع کرده بودم برم درسمو ادامه بدم ولی چون یک روز در میون اقدام ...

به هر حال 

الان پای بچه وسط هست زدن این حرفا سودی نداره جز اینکه عمری دل چرکین زندگی کنی 

ایشالا که دل گرم زندگیت میشی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋