2777
2789

ما ماشین نداشتیم من هی ب شوهرم میگفتم ماشین بخر

خودشم دنبالش بود تا ی ماشین دید و خرید از وقتی ماشینو خریده با من سرسنگینه عصبیه هی عقده هاشو سر من خالی میکنه از سرکار میاد منتظره ببخشید پاچه منو بگیره برای چیزای الکی

دیشب دیگه گفتم چته چرا اینجوری میکنی میگه تو بهم فشار اوردیکه زود ماشین بگیر این ماشینه رو گرفتم بیست تومن گرون بهم انداختن

خودش رفته دیده خودش پسندیده بعد میندازه گردن من

خب من حق نداشتم ماشین بخوام؟دو بچه کوچیک دارم زمستونه سرده

هر روز هر روز اسنپ میگرفت میرفت سرکار سیصد تومن کار میکرد دویست تومن پول اسنپ میداد

کلا اینجوریه که زورش ب دیگران نمیرسه ناراحتیشو سر من خالی میکنه

اونروزم پیش داداشش بهم گف کس...خول

بهش گفتم انقد بیغیرتی که پیش داداشت ب ناموست چنین حرفی بزنی

خیلی ناراحتم خیلی💔

توهم بگو من گفتم بخر ولی خودتم باید درست حسابی تحقیق میکردی 

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست پیش گرفته بهش محل نده . مهم ماشین بود ک خریدین مبارکتون باشه

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

کلا رفتارش زشته. و دید اقتصادی نداره اصلا.

اما نگران گرون خریدن ماشین نباشه بعد چند ماه انقد گرون میشه ازت تشکر میکنه که پولشو تبدیل کردی . تجربه خودمه هی میگم فلان چیزو گرون خریدم. بعد یه مدت انقد قیمتا میره بالا اصلا اون ضرر اولیه به چشم نمیاد.

درکت میکنم شوهرمنم از نوع شوهر نفهم وبددهنه.ودنبال اینه همش پاچه بگیره اصلا اهمیت نده بهش.

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

کدوم زنی از شوهرش نمیناله؟

شوهر من ماشینش خراب شده صدا بد میده وقت نداره ببره درس کنه.دیشب پاچمو تا ران کرده بود تو دهن.گفتم مگه من خرابش کردم؟ب منچه عجب.تو خیابون میخواس منو بخوره پدصگ

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

اصن محلش نده شوهر منم اشتباه خودشو میمدازه گردن بقیه

ای وای شوهر منم اینطوریه اون روز خودش پاشو گذاشت روی گوشیش شکست می‌گفت تو کردی 😐😐شوک شدم من آشپزخونه بودم این پذیرایی اصلا فکر کردم بچس

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️