2777
2789

سلام خانوما. من یه نوزاد هفت ماه و نیمه دارم، و دو هفته قبل از شش ماهگی براش غذای کمکی شروع کردم..تست حساسیت گوشت رو هم گرفتم و بهش دادم مشکلی نداشته.. میخواستم ببینم میشه تو غذاش گوشت چرخ کرده بریزم؟ گوشتش کاملا گوسفندیه و یه کوچولو چربی ام قاطی داره.. خودمم چرخش کردم آماده از بیرون نیست.. حالا دادنش مشکلی داره؟

قاصد روزان ابری، داروگ ،کی میرسد باران؟!              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم چه مشکلی بلدرچين هم بده هم گرمه هم خوب  کلا دوز مرغ بده دو روز گوشت دو روز بلدرچين یه ...

اخه میگن چربی نباید داشته باشه

ممنون 

چون تازه شروع کردی سعی کن فعلا ماهیچه بدیش.هم قوتش بیشتره هم هضمش راحتتره هم خوشمزه تره و با ولع میخوره

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
دخترمنم۷ماهو۲روزشه از ۶ماهگی گوشت میدم چرخی خورشتی هرچی داشته باشم توکارتشونم ک زده میشه داد

اره ولی اگه یه ذره چربی داشته باشه چی

اخه میگن چربی نباید داشته باشه

مگخ نمیگی یه ذره چربی داره؟ اون که اشکالی نداره پس چطور بهش میخوای عصاره بدی اونم چربی داره کره روغن زیتون میریزی تو غذاهاش اونم چربی داره نباید غذاشون زیاد چرب باشه نه اینکه یه ذره 

مگخ نمیگی یه ذره چربی داره؟ اون که اشکالی نداره پس چطور بهش میخوای عصاره بدی اونم چربی داره کره روغن ...

درسته..مرسی از کمکت عزیزم😍