2777
2789
اصلا پیتزا دوست ندارم فقط بخاطر دخترم و شوهرم درست میکنم

هیچ وقت کسایی رو که پیتزا دوست ندارنو درک نکردم😂😂

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
مامان من که بلند شد برنج خیس کرد باز خوابید😂

خوشبحالش من بچه هام از ساعت ۶ بیدارن الان دارن سومین صبحانشون رو میخورن

مامان دو تا پسر شیطون و همسر بهترین مرد دنیا....لایک نکن ریپلی کن ریپلی دوس دارم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لوبیا پلو،ما به هیچ عنوان لب به گوشت و سویا نمیزنیم از بچگی😅😄🤣واسه همین به جاش عدس میزنم بهش🥰😄😅خیلی خوب میشه امتحان کنید

پلو،لوبیا سبز،عدس،پیاز نگینی فراوان،رب،ادویه،عصاره مرغ

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
خوشبحالش من بچه هام از ساعت ۶ بیدارن الان دارن سومین صبحانشون رو میخورن

وایی چه حوصله ایی

خدا قوت❤️

من مامانم اصلا حوصله این چیزا رو نداره

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
چه فکر سختی  من فردا میخوام برم خونه مادرم  باید امروز کل خونه رو تمیز کنم  چون طب ...

منم میخام برم مسافرت 

مادرشوهرم اینا میخوان شبا بیان اینجا 

من مطمئنم به همه جا سرک میشه 

همه جا 

حالا نمیدونم دراتاق رو قفل کنم یانه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

منکه هنوز صبحانه ام نخوردم باید پاشم دستی ب خونه بکشم تا ببینم ناهارو چیکار کنم تنهاام هستم حال غذا درس کردن ندارم🙁

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
حالم خیلی بده  فقط میتونم ناراحتیم به عنوان ناهار کوفت کنم  تایپیک اخرم میشه ببینید دارم ...

انشالله میرین گلم

لطفا برای حل شدن مشکلاتم یه صلوات بفرستین و لایک کنین .خیلی ازتون ممنونم 🫂🌷🌻🌺