2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبه  من شوهرم سرش خیلی شلوغه دم عیده ی ماهه تعطیلی نداشته ک با هم بریم بیرون

ما نامزدیم بیرون راحت تریم😂😂

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

منم میخام برم مسافرت  مادرشوهرم اینا میخوان شبا بیان اینجا  من مطمئنم به همه جا سرک میشه ...

قفل کن اتاق خوابتون رو 

من رفتم مسافرت برادرشوهرم مجرد رفیقاشو جمع میکرد شبا میورد خونه ما بحدی ناراحت شدم وقتی فهمیدم. 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
چه فکر سختی  من فردا میخوام برم خونه مادرم  باید امروز کل خونه رو تمیز کنم  چون طب ...

شروع کردنش کمی سخته ولی شروع کن زود تموم میشه

مامان دو تا پسر شیطون و همسر بهترین مرد دنیا....لایک نکن ریپلی کن ریپلی دوس دارم  
اگه تنبلی آبگوشت همه چیو بریز تو قابلمه تا ظهر آماده ست زمستونه می‌چسبه. اگه حوصله داری،خب غذای پلو ...

وای آبگوشت عالیه 

گوشت دارم اما دنبه ندارم

بدون دنبه میشه؟؟

مامان دو تا پسر شیطون و همسر بهترین مرد دنیا....لایک نکن ریپلی کن ریپلی دوس دارم  

قرمه سبزی و فسنجون 

ک از دیشب مونده بود

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

قفل کن اتاق خوابتون رو  من رفتم مسافرت برادرشوهرم مجرد رفیقاشو جمع میکرد شبا میورد خونه ما بحد ...

اره دوست ندارم بیاد کشو ها رو اینا رو بگرده 

و میدونم که میگرده 

والا ناراحتی هم داره 

تو خونه ی زن و شوهر چرا باید آدمای مجرد بیان

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima