2777
2789

سلام دوستان میشه لطفا برای بابام دعا کنید پدرم ناراحتی قلبی داره تا حالا سه چهار بار قلبشو انژیو کرده و بالن زده چند روز بود درد داشت و حالش بد بود دیروز رفته دکتر دوباره بستریش کردن الن زنگ زدم گفت دارم اماده میشم برا انژیو دلم داره میترکه بغض کردم نتونستم باهاش حرف بزنم  از دیشب دارم گریه میکنم میترسم خدای نکرده عمل باز لازم داشته باشه خودش اینقدر ناراحت بود یه غمی تو صداش بود بمیر الهی براش بابام خیلی جوونه دعا کنید سالم برگرده خونه دارم با اشک تایپ میکنم خیلی به دعای شما نیاز دارم منم به نیت حاجات شما عزیزان صلوات میفرستم 💖💖💖

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨

مادر منم بیمارستان با حال خیلی بد توکل ب خدا کن.... انشاا... بلا دور باشه ازشون دعا میکنم زودتر خوب بشه و سایش روسرتون باشه

لطفا برای شفای مادرم ی صلوات مهمونم کنین طفلی خیلی داره زجر میکشه ممنونم🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا خدا سلامتی بده چرا از عمل باز میترسی نجات دهنده اس

ممنونم عزیزم🙏

اولش به خاطر خود بابام خیلی کم دل و جرعته میدونم از عمل واهمه داره 

بعدشم میترسم خدای نکرده مشکلی حین عمل براش پیش بیاد اخه بیماری کولیت داره دارو مصرف میکنه عمل شده یه بار 😔

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
مادر منم بیمارستان با حال خیلی بد توکل ب خدا کن.... انشاا... بلا دور باشه ازشون دعا میکنم زودتر خوب ...

عزیزم 😔

خدا شفاشون بده انشالله🙏

براش حمد خوندم♥️🙏

خیر ببینی

ممنونم عزیزم🙏