2777
2789
عنوان

اگر زن تقاضای مهریه کنه و ......

355 بازدید | 42 پست

اگر مرد تقاضای طلاق بکنه باید قبل از طلاق مهریه و حق و حقوق کامل پرداخت کنه اما اگر زن تقاضای مهریه کنه و بعد مرد در خواست طلاق بده ایا باز هم باید قبل از طلاق مهریه کانل بده یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهریه حق زن درهر شرایط باید پرداخت بشه  هیچ راه دررویی نداره  مگر توافقی بشه  قسطی ...

درسته ولی اگر مرد خودش درخواست طلاق بده حتما قبل خطبه طلاق باید حق و حقوق کامل بده فکر کنم قسط بندی نمیشه کرد

درسته ولی اگر مرد خودش درخواست طلاق بده حتما قبل خطبه طلاق باید حق و حقوق کامل بده فکر کنم قسط بندی ...

نخیر اشتباه میکنید پرونده مهریه کاملا جدا از طلاقه

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده 
درسته ولی اگر مرد خودش درخواست طلاق بده حتما قبل خطبه طلاق باید حق و حقوق کامل بده فکر کنم قسط بندی ...

نیدونم شاید 

به هرحال تبصره ماده تو قانون زیاد 

مردااااا نمیتونن از دادن مهریه فرار کنن باید پرداخت بشه

فکر کنم اگر خودش درخواست بده باید حتما پرداخت کنه

نه 

دوست همسرم خودش درخواست داد 

بعد این

زنش درخواست مهریه کرد 

حسابای شوهرشو بستن 

ولی الان قراره سالی یه سکه بده به زنش 

یکماهه جداشدن 

نیدونم شاید  به هرحال تبصره ماده تو قانون زیاد  مردااااا نمیتونن از دادن مهریه فرار کنن ...

چقدرم که فرار نمیکنن موزیا 

اینقد قانون راه فرار براشون گذاشته با طلاق ندادن اینقد فشار میارن زنه میگه مهرم حلال جونم آزاد 

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده 
نه  دوست همسرم خودش درخواست داد  بعد این زنش درخواست مهریه کرد  حسابای شوهرشو بست ...

سالی یه سکه یعنی حدودا ماهی دو میلیون و پونصد. چقد کم... کاش همون اول سر یه مبلغی توافق میکردن جای مهریه

چطوریه

دو نا پرونده جداگانست ، مهریه رو در هر صورت مرد اعسار بزنه براش قسط بندی میکنن  طلاقم جداست