2777
2789
عنوان

خدایا بهم صبر بده ... بیاید داستانمو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 26 پست
عزیزم الان ذاتشو متوجه شدی برو خدارو شکر کن . اگ بعده ازدواج می‌فهمیدی میخواستی چیکار کنی ؟. تازشم آ ...

منم چندبار بهش گفتم که در باغ سبزو نشون همه نده که بیان پیشت و لاس بزنن. به حرفمم گوش کرد خدایی ولی دیگه حریف این همکار جدیدم نیستم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا شاید احساس خودت باشه ک سرد شده؟ مطمئنی که حدس های تو ذهنت همش درسته عزیزم؟

نمیدونم عزیزم. شایدم شما درست میگی. ولی همونطور که علاقشو فهمیدم سرد شدنشم دارم میبینم. امروز وسط کارم به قدری حالم بد شد که رفتم بهشت زهرا سر خاک مادربزرگم که همیشه دلداریم میداد و دعام می‌کرد زار زار گریه کردم و از وقتی اومدم خونه بدن درد دارم فک کنم زکام شدم. دارم دق میکنم

منم چندبار بهش گفتم که در باغ سبزو نشون همه نده که بیان پیشت و لاس بزنن. به حرفمم گوش کرد خدایی ولی ...

عزیژم تنهایی تو مجردی خیلی بهتر از تنهایی تو متاهلیه. فعلا ی مدت ازش دور باش 

بگو تو سنی نیستیم که برا هم بخوایم نقش بازی کنیم اولش علاقه نشون دادی منم تا حدودی جذبت شدم میخوام ت ...

اخه خیلی وقته باهم حرف نمی‌زنیم و نمیاد آشتی کنه. گاهی میبینم که دورادور پیگیرمه ولی از طرفی هم انگار میخواد دل بکنه و فراموشم کنه