2777
2789

سرد رفتارمیکنه 

وقتایی که ب حرف اونا باشم دوستم داره ولی وقتایی که از خودم دفاع کنم نه بگم ازم متنفر میشه حتی حاضر نمیشه با من رو ی سفره بشینه 

خیلی حالم بده چیکار کنم وابستگی بهشون کم بشه؟؟؟ لطفا راه کار بدین خسته شدم دیگ  داره برام ثابت میشه ک من اصلا اولویتش نیستم 😔

۱ ساله ازدواج‌ کردیم 

بعضی وقتا دوست دارم بهش بگم کاش هیچ‌وقت نمیومدی ت زندگیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه حلی نداره متاسفم. شوهر من با فوت ننه عفریته اش بازم درست نشده. چون درست تربیت نشده

عذاب قبر مادر شوهرم بیشتر شه انشالله

لطفا برای به دنیا اومدن سالم نی نی تو دلیم و بهبود شرایط زندگیم یه صلوات مهمونم کنید ممنون😍😍
راه حلی نداره متاسفم. شوهر من با فوت ننه عفریته اش بازم درست نشده. چون درست تربیت نشده عذاب قبر ماد ...

من اینجا داره عمرم فنا میره احساس میکنم افسردگی گرفتم دستم به هیچ کاری نمیره 😭

من اینجا داره عمرم فنا میره احساس میکنم افسردگی گرفتم دستم به هیچ کاری نمیره 😭

بابا درکت میکنم. اگه بتونی ازش فاصله بگیر یا تهدیدش کن با طلاق بلکه آدم شه. وگرنه مثل من داغون میشی

لطفا برای به دنیا اومدن سالم نی نی تو دلیم و بهبود شرایط زندگیم یه صلوات مهمونم کنید ممنون😍😍
شرایط شمام اینجوره ؟ هیلی سخت دیونه شدم هر شب کارم گریه هست 

شوهر من رسما باید بره تیمارستان آنقدر روانیه،هروز روز به حرف میندازه وسط ببینه من چی میگم از دهنم حرف میگیرع دهات میزاره روش میره به خانواده ش میگه زنم پشت سر شما حرف میزنه💔

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
شوهر من رسما باید بره تیمارستان آنقدر روانیه،هروز روز به حرف میندازه وسط ببینه من چی میگم از دهنم حر ...

اوووه عزیزم شرایط شما از منم سخت تره ن مال من فقط دوست داره کنیزی خونوادشو بکنم 

زندگی  همینه ادمارو نمی تونی تغییر بدی مطمئن باش

دو تا دختر عمه هام با من ی سال ازدواج‌کردن اونا رو میبینم از خودم و شوهرم زندگیم حالم بد میشه ن ک حسودی کنم خب هر دختری دلش زندگی اروم و با آرامش میخاد 💔