2777
2789
عنوان

فقط خانمای کدبانو بیان

281 بازدید | 24 پست

خوشگلا ،رشته پلو رو چجوری درست میکنن 

میشه یه روش خوشمزه بهم بگین خودم درست کنم 

میخوام طلسم تنبلیه اشپزی نکردنو بشکنم 

هوس رشته پلو کردم ولی نمیدونم چجوری 

منتظر دستورپختای خوشمزتونم❤❤❤❤

تنها غذایی که دوس ندارم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

رشته و پلو و گوشت قلقلی و زعفرون🙄 با ته دیگ سیب زمینی

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من عادت داره ی غذایی ک دوس داره رو انقد درست میکنه اخراش ادم زدع میشع ازش قبلا دوس داشتم انقد خوردم که دیگه دوس ندارم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

عزیزم رشتت اگه محلیه یه قل بزار تو ابجوش بزنه بعد ابکش کن قاطی برنجت که دم گزاشتی بکن.اگه رشته ی شرکتیه که خیلی نازکن،برنجتو اب بریز همون لحظه که برنج یه کوچولو اب داشت قاطیش کن و هم بزنو بزار دم.اگه میخای برنجم ابکش کنی جدا بپز و قاطی هم کن.برا وسطشم گوشت قلقلی و پیاز داغ وزردچوبه اینا اماده کن بریز،یا با مرغ تیکه ای سسشو اماده کنو قاطیش کن.بعضیا عدسم میزنن.اما چون طبع عدسو برنج سرده،رشته رو نمیدونم.بهتره با گوشت گوسفندی بپزی،به گوشتتم دارچین بزنی عطرش عالی میشه

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
رشته وپلو رو چجوری قاطی کنم .از اولش میشه بگی

برنجو با رشته میذاری قل بخوره. بعد آبکش میکنی و لاش گوشت قل قلیای سرخ کرده و کشمشمیریزی و دم میکنی

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

عزیزم رشتت اگه محلیه یه قل بزار تو ابجوش بزنه بعد ابکش کن قاطی برنجت که دم گزاشتی بکن.اگه رشته ی شرک ...

ممنونم ازت .گوشتو بعد قاطی برنج کنم باهم جا بیفتن یا گوشتو جدا از برنج درست کنم؟

عزیزم رشتت اگه محلیه یه قل بزار تو ابجوش بزنه بعد ابکش کن قاطی برنجت که دم گزاشتی بکن.اگه رشته ی شرک ...

یه سوال ببخشید گوشتو چجوری قلقلی میکنن ؟من بلد نیستم .چیکار کنم از هم وا نشه

ممنونم ازت .گوشتو بعد قاطی برنج کنم باهم جا بیفتن یا گوشتو جدا از برنج درست کنم؟

گکشت قلقلی میدونی چیه؟باید سرخش کنی مثل سس اماده کنی بریزی لای برنج یا روی برنج

یه سوال ببخشید گوشتو چجوری قلقلی میکنن ؟من بلد نیستم .چیکار کنم از هم وا نشه

وا نمیره تو خورشت وا نمیره تو برنج چطور میخا  وا بره.

فقط اب پیاز بگیر قاطی گوشت کن با زعفرونو نمکو ادویه ورز بده قلقلی کن سرخ کن

اگه بخوام مرغ باشه سس مرغ چی باید باشه؟

تو برنج زعفران هم میزنن یا نمیزنن؟

یه سوال دیگه بپرسم  جدای ازین رشته پلو ببخشید منو ، برنجو بخوام زعفرانی کنم مثلا واسه زرشک پلو با مرغ یا تزیین رو بدنج  .اول باید زعفرانو دم کنم  بعد یه مقدار برنجو جدا کنم از کل برنج زعفرانو بریزم رو برنج بعد دوباره اون برنج زعفرونیو بزارن توقابلمه ی جدا زیرشو روشن کنم یا فقط هنون زعفرون دم کشیده رو قاطی برنج پخته کنم بسه؟

من اینارو بلد نیستم هیچی ممنون میشم توضیح بدی