اگه بخوام مرغ باشه سس مرغ چی باید باشه؟
تو برنج زعفران هم میزنن یا نمیزنن؟
یه سوال دیگه بپرسم جدای ازین رشته پلو ببخشید منو ، برنجو بخوام زعفرانی کنم مثلا واسه زرشک پلو با مرغ یا تزیین رو بدنج .اول باید زعفرانو دم کنم بعد یه مقدار برنجو جدا کنم از کل برنج زعفرانو بریزم رو برنج بعد دوباره اون برنج زعفرونیو بزارن توقابلمه ی جدا زیرشو روشن کنم یا فقط هنون زعفرون دم کشیده رو قاطی برنج پخته کنم بسه؟
من اینارو بلد نیستم هیچی ممنون میشم توضیح بدی