2777
2789
عنوان

فقط خانمای کدبانو بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی راستش غذاهای مارو یا مامانم میده یا مادرشوهرم اکثرا هم مادرشوهرم .هرچی هم هوس کنیم به اون میگیم یا کلا خودش میفرسته هفته ای چندبار .بقیه روزا هم یا حاضری یا ازربیرون میخریم 

واسه همین بلد نیستم 

ولی نه اینطور که چیزی بلد نباشم .غذاهای آسونو بلدم 

اگه بخوام مرغ باشه سس مرغ چی باید باشه؟ تو برنج زعفران هم میزنن یا نمیزنن؟ یه سوال دیگه بپرسم &nbs ...

بهتره با نیمرو اشپزیو شروع کنی😆😆

اگه مرغم میزنی همون زعفرونو مرغ پیاز سرخ کن بریز رو برنجت

برا برنج زعفرونی اول برنجتو دم بزار زعفرونم دم کن.برنجت که اماده شد ازش بردار و زعفرونو قاطیش کنو بریز رو بشقاباا

اگه میخای زرشکم بزنی زرشکو پاک کنو بشورو با روغن سرخ کن.فوری سرخ میشه نسوزونی زرشکو‌اینم قاطی زعفرون و برنج کن

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
همونجور خام بزارم وسط برنج ؟پخته میشه ؟یا جدا بپزم بعد بزلرم تو برنج

گفتم که سرخ کن.روغن بریز تو ماهیتابه زیرشو روشن کن داغ شد گوشتارو اروم بزار تو تابه بزار هرطرفش سرخ شه.،پیازم جدا سرخ کن و چاشنی بزن.

میدونی راستش غذاهای مارو یا مامانم میده یا مادرشوهرم اکثرا هم مادرشوهرم .هرچی هم هوس کنیم به اون میگ ...

والا رشته پلو خیلی اسونه که.

نترسون خودتو من خونه مامانم دس به هیچی نمیزدم. اومدم خونه خودمون انگار ذاتی همه چیو بلد بودم.بلدم نبودنی سرچ میکردم

مجردم که بودم مامانم نمیزاشت ما ۳تا دخترا دست به سیاه سفید بزنیم و هیچچ کاری ازمون نکشید فقط رو درس تاکید داشتن . هر۳تا خواهرم اشپزیامون درحد غذاهای ساده اس 

خواخربزرگه که شوهرش ماشاللله کدبانوعه 

دومی هم فقط لوبیا پلو و کوکو وکتلت  بلده و  ازین غذاهای ساده بلده

منم که ته تغاریو نازک نارنجی مامان بابا ازهمه بدتر

یه کنلت نمیتونم درست کنم یبار درست کردم داغون افتضاح خونم تا چندروز بوی روغن سوخته میداد