2821
2789
عنوان

اقدام بارداری

130 بازدید | 17 پست

وای من امروز بیرون بودم خیلی پاهام سرد شد، بعدظهر رسیدم خونه پریود شدم واااای نمی‌دونین چه دردی کشیدم که مجبور شدم نوافن بخورم ، از درد احساس سکته قلبی داشتم کل بدنم منقبض شده بود همزمان درد پشت کمر دلپیچه وحشتناک درد زیر دل و ران و زانو و کف پاک اصلا ی وضعی جلو چشمم سیاه میشد از شدت درد گوشم صدا نمیشنید، وقتی قرص هم خوردم تا دو ساعت همینطور از درد ب خودم پیچیدم ،الانم درد دارم ولی خیلی کمتر ، فردا هم باید برم بیرون کار دارم نمیشه نرم موندم چه کنم سرما بهم میزنه به حد مرگ میرسم واقعا باید ب خانوما وقت پریود حالت عادی نگاه نکنند چون بعضیا به اندازه خرد شدن استخوان و یا سکته درد میکشن مثل من

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وای چه وحشتناک مشکلی نداری؟؟؟

نه فقط تنبلی تخمدان دارم البته قلب از ازدواج هم اینطوری میشدم ولی نه همیشه بعضی ماه ها اینطوری وحشتناک میشه اما درکل هرماه باید مسکن بخورم 

اقدام به بارداری نبودی؟هرماه همینجوری؟

چرا ماه گذشته و این ماه اقدام بودم ، اما اگه قبل از پریود جای سر بشینم یا ماست و سبزی و میوه های سر بخورم همین بلا سرم میاد

درسته درکت میکنم منم پریودام دردناکه الخصوص فروردین که نمیدونستم پولیپ داشتم مردم و زنده شدم انگار م ...

دیدی چقدر سخته من بعضی ماه ها در حد زایمان درد میکشم ، از کجا فهمیدی پولیپ داری؟ و چه علایمی داره؟

دیدی چقدر سخته من بعضی ماه ها در حد زایمان درد میکشم ، از کجا فهمیدی پولیپ داری؟ و چه علایمی داره؟

خونریزی شدید پی در پی درد پریودی وحشتناک در حد زایمان و دفع لخته خونهای بزرگ زمان پریود

خونریزی شدید پی در پی درد پریودی وحشتناک در حد زایمان و دفع لخته خونهای بزرگ زمان پریود

تو سونو مشخص نیست؟چون‌من همراه سونو میدم بخاطر فولیکول و تنبلی تخمدانم

چرا برای من تو سونو معمولی مشخص شد رفتم واژینال دیگه مطمئن شدیم

من این ماه سونو واژینال دادم چیزی نگفت ،فقط گفت آندومتر یکم ضخیم هست شده بود یازده که‌گفت بدرد لانه گزینی زیاد نمیخوره اما حرفی از پولیپ نزد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز