2777
2789

من یک آدم غریب و بی کسو کار در تهران هستم.نه خواهری. نه مادری.نه رفیقی.با ۲ تا بچه کوچیک .تنهای تنهام.  دختر اولم  رفت مدرسه پیشه خودم گفتم الان با مادر بچه ها دوست میشم. اما نشد همه تو حال و هوای خودشونن تا اینکه تصمیم گرفتم با دروغ خودمو ده ها برابر بیشتر نشان بدم بلکه یک فرجی نائل بشه .الکی گفتم استاد گیتارم.الکی گفتم تحصیل کرده ام و کلی دروغ و خالی بندی.. خودم میدونم خیلی کار بدی کردم. افتضاح کردم اصلا‌ .اما اوایل پیشه خودم فکر میکردم الان همه جذبم میشن اما اصلا اینطوری نشد.تا اینکه گذشت اوضاع بدتر هم شد یکی یکی دروغام از هم باز شدن .نه تنها دوستی پیدا نکردم تازه کلی از چشم هم افتادم. زوری بهم جواب سلام هم میدن. و حتی به فرزنداشون گفتن با دختر من خیلی اوکی نباشن. من خیلی احساس بدبختی میکنم .من خیلی بیچاره ام. خب چکار کنم کسی قصد رفاقت با من نداره .الان اونقدر خجالت زده هستم که دیگر در جلسات مدرسه شرکت نمیکنم و هیچ جا حضوری ندارم.حالم گرفتهه. الان باید چکار کنم😒😒🥺😶

مدرسه دخترتو عوض کن

حالا امسال هم نشد سال بعد عوض کن اگه بقیه بچه‌ها طردش کنن ممکنه روحیه‌اش آسیب ببینه

حواست به روحیه‌اش باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرسه دخترتو عوض کن حالا امسال هم نشد سال بعد عوض کن اگه بقیه بچه‌ها طردش کنن ممکنه روحیه‌اش آسیب ب ...

دقیقا همین اتفاق افتاده. انگار دخترم سرباره بقیه شده . حتی از اول سال یه رفیق نتونست برای خودش جور کنه .وقتی میاد با کسی صحبت کنه .طرف جاشو تغییر میده من یعنی آتیش میگیرم🥺😭😭😭😭

برای دوست پیدا کردن هم میتونی از کلاس و باشگاه و اینا استفاده کنی با بقیه دوست بشی و دروغ هم نگی که دوباره این ماجرا تکرار نشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
سن ک بیشتر میشه بنظرم دوست پیدا کردن سخت میشه مخصوصا متاهل باشن و بچه دار فکر میکنم‌هر کی پی زندگی خ ...

بله بالخره همشون یه خانواده اطرافشان هست .من دنیا آمدم مادرم یک هفته بعد فوت کرد .اصلا خواهر هم ندارم .تو این دنیا یه بابا دارم و یک داداش که زنش اونم از ما دور کرد .

دقیقا همین اتفاق افتاده. انگار دخترم سرباره بقیه شده . حتی از اول سال یه رفیق نتونست برای خودش جور ک ...

من حس میکنم دخترت هم روش درست ارتباط گرفتن رو بلد نیست البته جسارت نباشه‌هاا این فقط یه فرضه ممکنه هم من اشتباه کنم

به نظرم مدرسه‌اشو عوض کن رو اعتماد به نفسش کار کن بهش رفتار درست اجتماعی و ارتباط گرفتن رو یاد بده

خلاصه از نو شروع کنید

چرا کسی حاضر نمیشه باهات دوست بشه؟؟ دلیلی داره؟

والا بخدا موقعیت بدی ندارم .ظاهر معمولی .با معرفت .خوش بیان . نه اینکه با من دوست نشن .مامانا با خودشونن دیگه نیستن.اهمیتی برای رفاقت قائل نمیشن

لبخندت تسکین دهنده بود ممنونم .چشم 😔

قربانت

ناراحت نباش همه اشتباه میکنن خیلیم حالا اشتباهت بزرگ نبوده همینکه میدونی چ کردی و ادامش ندی کافیه 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)