مجردم .من یکشنبه قرص ال دی خوردم و شب لک داشتم دیگه ادامه ندادم دوشنبه صبح قشنگ لک دیدم که مامانم گفت دیر شده بود ولی بعدش دیگه تا امروز که هنوزم لک میبینم خیلی کمه خیلیییی اما اثری از پریودی نیست تا کی قراره لک ادامه داشته باشه من واقعا میترسم
اونی ک میگع عشق وجود نداره یروزی عاشق ترین بوده👩🦯انقد تو دلم خونه بیبی توی رگام نی بدون من نرو بیبی هرجایی بزن زنگ گاهی(:
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کوچک ترید ! از آن که مرا زیر و رو کنید ! حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید! کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام، از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! . ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید ! ای بادهای سرد و مخالف؛ من ایستاده ام!! این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛ شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
من شنیدم زرد چوبه خوبه یکم با اب قاطی کن یکمم ابلیمو بزن بهش البته خیلی بدمزس😂
پیاده روی کن و دمنوش زعفرون یا اویشن هم بخور
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️