2777
2789

تو تاپیکام گفتم ۱۰ساله ازدواج کردم همش شوهرم خیانت کرده ینی از اولش همینجور بود نمیدونم چ مرگم بود خییییلیییییییییی دوسش داشتم بااینکه قلبم میشکست ولی هنو دوسش داشتم حالا دیگ بریدم خیلی اتفاقا افتاد ک اصلا حوصله ندارم تایپ کنم.چنروز اومدم خونه پدرم ک دوشب پیش بااصرار خودم داییم و بابامو بردم خونمون چرخ خیاطیمو بیارم اخه خیاطی میکنم بعد شوهرم خونه بود وقتی دید چرخومیخا ببرم کلی حرف زدب بابام  ک مدیون دخترم میشید بخای طلاق دخترتو طلاق بدی یه چن ماه بزار ازمایشی زندگی کنیم..

طرف هر روز داره خیانت میکنه

چه فرصتی دقیقا؟

فرصت بدی که تو متاهلی با کیسای جدیدتر بپره؟؟؟؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزموده را ازمودن خطاست....

البته اگه واقعا خیانتهاش بهت ثابت شده و فرصتهاشو خراب کرده 

«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتاب‌هایی است که امروز می‌خوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book

اونشب قبول کرد منم چرخمو نیاوردم.حالا برادرشوهرم دیروز زنگ زده ک قبول داریم داداشمون گناهکاره ولی تو روی منو زمین ننداز این دفه رو بخاطر دخترتون کوتاه بیا منم گفتم حق طلاق بده میام اونم گفت ن حق طلاق نه تو بیا اگ خطا کرد اخه رفیق بازه بی مسئولیته ،من خودم حق طباق بت میدم