2777
2789
عنوان

با شوهر بی محبت چه کنم

287 بازدید | 26 پست

دخترم ۵ سالشه

خودم۲۷

شوهرم۳۲

زندگیم از نظر مالی تقریبا اوکیه

شوهرمم نه حساسه نهدست بزن داره نه خسیسه نه نعتاد و نه رفیق بلزه

چند بار مچشو با یکی از آشناها گرفتم که از قبل از آشنایی با من باهم بودن و تا همین پارسال ادامه داشتع

سر اون خیلی اذیت شدم

ولب به خاطر دخترم فراموش کردم

اما شوهرم بشدت بی محبته و تو ذوق میزنه من خیلی بهش سرم از نظر ظاهری

ولی چپ بره راس بره میگه تو زشته.چاقی لاغری پوستت شله چشات زشته دماغا زشته سینت زشته اصلا هر ثانیه در حال ایراد گرفتن اصلا اهل محبت نیس احساس میکنم کم اوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو همینه که هست هر غلطی میخوای بکن از سرت هم زیادم .بهش محل نده سعی کن ازش دوری کنی چون عدم اعت ...

من کاری به کارش ندارم رو زبانم کار یمکنم باشگاه میرم با دخترم میریم کافه شهر بازی ولب واقعا ادم تا یه جایی توان داره

ای خواهر مت اگر درمانگر بودم سر کچل خودمو درمان میکردم ۲۰ ساله هر راهی رو رفتم آخرم آدم نشود ک نشود منم کم آوردم بدجور طلاق بگیرم بچه هام چکار کنم نه حمایت مالی دارم نه خانواده نه دلی که بچهارو بدم ب اون

بگو خودت چ بخی هستی اخه ک انتظار داری یه زن تمام و کمال داشته باشی ؟ کلی نقصاشو بگو بعد بگو من همین ک ادم سالمیم خودمو قبول دارم همینکه هرزه و بی ناموس نیستم! 

بهش بگو ک میدونی هرزست

ای خواهر مت اگر درمانگر بودم سر کچل خودمو درمان میکردم ۲۰ ساله هر راهی رو رفتم آخرم آدم نشود ک نشود ...

الهی بگردم واسه زنای وطنم که به خاطر سختی بعد طلاق تن به هر بدبختیی میدیم