2777
2789
عنوان

با شوهر بی محبت چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 26 پست

ببین رفیق همه آدم های روی زمین ایراداتی دارند هیچکس کامل نیست حداقل تو خونه پدرهامون این تجربه رو کردیم...هیچکس از زندگی رضایت صددرصد رو نداره...زندگی یک نواختم بنظرم ارزش ندارد...و اینکه یکی چه مرد چه زن وقتی ازدواج کرد باید پاهاشو بشکونه تو زندگی خودش چشماش کور باشه بجز برای خانواده خودش...اون هزینه اون محبت چرا جز ناموس خودش خانواده خودش خرج بشه...؟؟؟؟کارش در اون مورد که باکسی در ارتباط بوده نامردی بوده...اینکه براتون کم نمی‌ذاره دمش گرم خدا پشت و پناهش...اما این حرکتش فوله که بخواد در مورد همسرش شریک دردوغماش این حرفارو بزنه ذات درست باشه هیکلو با روزی نیم ساعت باشگاه میشه ساخت اما ذات کثیف رونمیشه دوباره بنا کرد...قدر همو بیشتر بدونید بیشتر. برای هم وقت بزارید...شکر نعمت نعمتت افزون کند کفرنعمت...

هیچی بابا بشین زندگیتو بکن  طلاق بگیری نگران کرایه خونه وخرج بچه و نق زدن بقیه باشی فقط از پولش استفاده کن خودتو از نظر شخصیتی تحصیلی بالا بکش  بدون توجه به اون فقط هوای خودت وبچه ات رو داشته باش اونم کمکم بهتر میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم واسه زنای وطنم که به خاطر سختی بعد طلاق تن به هر بدبختیی میدیم

خدا نکنه انشالله همیشه سلامت باشی اگر میدونی تغییر میکنه و توانش رو بخاطر بچه ات بجنگ اگر میدونی تغییری در کار نیست طلاق بگیر من ب امید تغییر نابود شودم کاش عقل الانم اونجا داشتم ک حیف و صد حیف الان جز یک مرده متحرک چیزی ازم نمونده

خب طلاق هم نمیشه هیچ حمایتی نیست خواهر بچه هم که خرج داره بخوای با این مردا در بیفتی بچه هم این ماب ...

منم بخاطر تمام این مشکلات شودم یک مرده متحرک عزیزم بخاطر که تنشی بوجود نیاد از خودم مایه گذاشتم الانم سوارم شوده پایین نمیاد