2777
2789
عنوان

بهترین زن دنیا

66 بازدید | 3 پست

من مادرم از نظرم بهترین زن دنیاست ،البته نظر منه قطعا ادم های خیلی بهتری هم هستند...ولی هیچ وقت مادر درستی نبوده، بهترین همسر هست ولی بهترین مادر نیست 🥺.موفق هست اخلاقش عالی هست ولی برایه من نبوده ، هر وقت که میخواستمش هیچ وقت نبوده و نیست ...جای اعتراض هم وارد نیست😭😅😭

مامان منم خیلی سختی کشیده تو زندگیش ارزومه ی روز خوشبخت ترین ببینمش 🥺

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله خدا براتون حفظش کنه؛ خیلی خوبه بعضی مواقع با همدیگه درد و دل کنید و ته دلتون رو با مادرتون که مطمئنا مطمئن ترین شخص زندگی هر آدمه، در میون بذارید. چیزی که از صحبتهاتون فهمیدم اینکه شما خیلی به این گفتگوهه نیاز دارین، به این اختصاص وقت برای همدیگه نیاز دارین. اگه مادرتون درگیره، شما عقب نرید، خودتون این فرصت رو ایجاد کنید. هر روز، هر هفته یا هرچقد که میتونید. منتها شما کنار نکشید. اگه مادرتون حواسش نیست، شما حواس جمع این نیاز به بودن کنار مادرتون رو از خودتون دریغ نکنین