2777
2789
عنوان

دو روزه پیام نداده 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 41 پست
آخه اگه اون محدودیت های لعنتی خانوادم نبود منم الان میدیدمش  تا بحال چند بار بخاطرم اومده دم م ...

از خانواده ی من محدود تر وجود نداره دختر 

اگه دوست داری درخواست دوستی بدم تا حرف بزنیم

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخوام باور کنم  نمیخوام 🙂

مشکله منم همینه نمخاااام باور کنم 

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂

اگه میدیدمش شاید الان شوق و ذوق بهتری داشتیم🙂

منی ک دیدمش چیشد ؟؟

آخه دوسش دارم  اگه واقعا نمیخوام دلیل پیاماش چیه چرا اصلا همون وقتی ک زدم بلاکش کردم با خط داد ...

این همه کاربر دارن بهت میگن دوستت نداره اونوقت ت هنوز باهاش موندی ؟! دوسش داری می‌دونم ولی این آدم تو نیست 

با خط هر کس دیگه‌ای هم پیام بده هیچ ارزشی نداره وقتی می‌تونه دو روز ازت بی‌خبر بمونه همون بهتره که بره 

این چه رابطه‌ای آخه اصلاً اسمش رابطه نیست!! اینجور رابطه‌ها نه پایداره نه به درد می‌خوره کات کن بره 

بخوای با قلبت پیش بری بدبخت میشی

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

ما یکساله باهمیم و همشهری هستیم  اما هنوز ندیدمش تا حدودی بهش حق میدم💔

عه چقدر جالب مثل ما ... ماهم یک سال همو میشناسیم و همدانشگاهی هستیم ولی هنوز نرفتم ببینمش

عه چقدر جالب مثل ما ... ماهم یک سال همو میشناسیم و همدانشگاهی هستیم ولی هنوز نرفتم ببینمش

حالا بالاخره شما تو محیط دانشگاه می‌بینید همو من همونم ندیدم اصلا شانس ندارم 

خالص و خام 
حالا بالاخره شما تو محیط دانشگاه می‌بینید همو من همونم ندیدم اصلا شانس ندارم 

😅😅نه ما اصلا همو ندیدم تاحالا چون من خجالت میکشم ولی درکل من خیلی دوسش دارم ولی باهاش دارم قطع رابطه میکنم جون یه ادم بیتفاوت بی احساسه که رفیق های دختر هم داره و من از این پسرا اصلا خوشم نمیاد

چرا وقتی همشهری هستین باهم یه جا قرار نمیذارین همو ببنین؟

😅😅نه ما اصلا همو ندیدم تاحالا چون من خجالت میکشم ولی درکل من خیلی دوسش دارم ولی باهاش دارم قطع راب ...

خب آخه گفتم ک من محدودم ن دوست پایه ای دارم ن چیزی اکثر جاها مامانم باهام میاد 

میگه میگه میخوای کاری کنی ک من نیام وقتی ۱۸ سالت شد هرجا میخوای برو :/

خالص و خام 
خب آخه گفتم ک من محدودم ن دوست پایه ای دارم ن چیزی اکثر جاها مامانم باهام میاد  میگه میگه میخو ...

خب پس ولش کن اصلا فایده نداره بحوای همش دروغ بگی و استرس بکشی 

بذار وقتی رفتی دانشگاه