2777
2789
عنوان

دو روزه پیام نداده 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان من اگه چیزی گفت چی بگم بهش ؟!

اگه حسی بهش نداری رابطه رو تموم کن اگرم نه رو خودت کار کن ک ب نبودنش عادت کنی و بعد تموم کن 

الانم خیلی قشنگ دلیل این دو روز نبودنشو بپرس

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂

چند سالتونه و چند وقته با همین  ب خیلی چیزا بستگی داره شاید اتفاقی براش افتاده یا کاری براش پی ...

سنمون زیاد نیس ی چند روز بود کلا کم حرف شده بویم 

میدونم اونم تقصیری نداره 

این منم ک یکساله نتونستم ببینمش 🙂

خالص و خام 
ادم بیخیال رو ولش کن😄 ولی درکل دوستانه بهت بگم این ادمارو جدی نگیر

ما یکساله باهمیم و همشهری هستیم 

اما هنوز ندیدمش تا حدودی بهش حق میدم💔

خالص و خام 
جوابشو نده اگه دوباره پیام داد بزار بفهمه مردم علافه ادمای بلا تکلیف نیستن 

ما یکساله باهمیم و همشهری هستیم 

اما هنوز ندیدمش تا حدودی بهش حق میدم💔

خالص و خام 
اگه حسی بهش نداری رابطه رو تموم کن اگرم نه رو خودت کار کن ک ب نبودنش عادت کنی و بعد تموم کن  ا ...

می‌خوامش ولی اونو نمیدونم ما یک بار هم بحث نداشتیم 

پسر خوبیه واقعا زیاد هم آنلاین نمیشه همیشه همین بوده 

تاحالا دوست دارم هم نگفته 

من محتاج محبت کسی نیستم 

ولی این با هر پسری ک اومد تو زندگیم فرق داشت 💔

خالص و خام 
سنمون زیاد نیس ی چند روز بود کلا کم حرف شده بویم  میدونم اونم تقصیری نداره  این منم ک یک ...

هواستو جمع کن ی وقت از روی عشق نری ببینیش و....

ب عنوان کسی ک زخم خورده سعی کن روی خودت کار کنی و ازون دل بکنی ک نابود میشی دختر نابووووود سعی کن حوری قوی بشی ک همین الان بتونی بزاریش کنار

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂

هواستو جمع کن ی وقت از روی عشق نری ببینیش و.... ب عنوان کسی ک زخم خورده سعی کن روی خودت کار کنی ...

آخه اگه اون محدودیت های لعنتی خانوادم نبود منم الان میدیدمش 

تا بحال چند بار بخاطرم اومده دم مدرسه 

من چقد بدبختم :/💔

خالص و خام 
می‌خوامش ولی اونو نمیدونم ما یک بار هم بحث نداشتیم  پسر خوبیه واقعا زیاد هم آنلاین نمیشه همیشه ...

چقد تو منی 

و منم مثل تو سرمو کردم توی برف و نمیخام چیزیو بفهمم