2777
2789
عنوان

دو روزه پیام نداده 💔

1379 بازدید | 41 پست

بچه ها الان دوروزه پیام نداده 

آخرین پیام هم من ی گیف فرستادم و هیچی هم نگفت 

میترسم رابطمون سرد شده باشه این روزا ی دلهره بد افتاده ب جونم

البته پیش اومده ک مثلا دو روز پیام نده ولی این بار میترسم 

اگه پیام داد بگم ک 

اره تو حوصلت سر رفته پیام دادی ؟؟ 

الان جا من بودین چ ری اکشنی داشتین 

خالص و خام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو شک نکن آدمی که بتونه دو روز ازت بی‌خبر بمونه به هیچ عنوان دوست نداره!!! نمی‌فهمم چرا داری الکی خودتو گول می‌زنی

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

ادمی که دو روز کامل سراغتو نگرفته دیگه مشخصه علاقه خاصی بهت نداره براش سرگرمی هستی 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
اینو شک نکن آدمی که بتونه دو روز ازت بی‌خبر بمونه به هیچ عنوان دوست نداره!!! نمی‌فهمم چرا داری الکی ...

آخه دوسش دارم 

اگه واقعا نمیخوام دلیل پیاماش چیه چرا اصلا همون وقتی ک زدم بلاکش کردم با خط داداشش پیام داد 💔

خالص و خام 
آخه دوسش دارم  اگه واقعا نمیخوام دلیل پیاماش چیه چرا اصلا همون وقتی ک زدم بلاکش کردم با خط داد ...

سرگرمییی عزیزممم آب نمککککک منم این دوره هارو داشتم از رو عشق نیس خیالت تخت

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

چند سالتونه و چند وقته با همین 

ب خیلی چیزا بستگی داره شاید اتفاقی براش افتاده یا کاری براش پیش اومده شایدم منتظره تو یادت بیاد شایدم سرد شده💔

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂

الان من اگه چیزی گفت چی بگم بهش ؟!

جوابشو نده اگه دوباره پیام داد بزار بفهمه مردم علافه ادمای بلا تکلیف نیستن