2777
2789

بچه ها من کرج کار میکنم و این ماه شدیدا ب پول کارم احتیاج دارم چون مادرم میخواد پاهاشو عمل کنه

موادم گیاهی و فوق العاده عالیه کارمم هرکی اومده خداییش راضی بوده 🥲❤️

قیمتامم خیلی منصفانه تر از بقیه جاها و الخصوص تهرانه 

✅️✅️✅️✅️هرکی خواست اینجا عکس موهاشو بفرسته یا سوالی داره بپرسه تا مشاوره رایگان بدم بهش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کراتین کردم کچل شدم الان دنبال دکتر پوست و مو هستم

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
متاسفانه کرج نیستم ایشالا که مشتری پیدا کنی ولی یه سوالی دارم من یک ماه پیش کف سرم و حنا گذاشتم دو ...

ممنونم عزیزم انشالله کارو کاسبی همه رونق بگیره🥲❤️

به سختی باز میکنه باید کار بلد باشن 

🤣🤣 بخدا من ابروهامولیفت کردم ریختن💔

آره بابا من تازه بهترین جا هم رفتم

اولشم گفتن عزیزم موهات رنگ داره یا نه خشکه یا نه ریزش داره یا نه میخواستن قشنگ مطمئن بشن مشکلی نداره راحت ب ر ی ن ن توش

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
کراتین کردم کچل شدم الان دنبال دکتر پوست و مو هستم

عزیزم من خودم موهای خودمم کراتین کردم مشکلی پیش نیومد ولی این مشکل تو خیلی رایجه دلیلشم اینه که موادو به ریشه مو میزنن یسریا و خب اتو با دما بالا میزنن🤦🏻‍♀️قرص فیتو بخور اوکی میشه 

آره بابا من تازه بهترین جا هم رفتم اولشم گفتن عزیزم موهات رنگ داره یا نه خشکه یا نه ریزش داره یا نه ...

🤣منم هم مژه و هم ابرو لیفت کردم یکساعت چشمام بسته بود اونم هی تعریف میکرد بعد یکساعت چشامو باز کرد خودم وحشت کردم عین اونا یارو ابرو توی برره شده بودم بعد یک هفته ام ابروهام ریخت😡😂

🤣منم هم مژه و هم ابرو لیفت کردم یکساعت چشمام بسته بود اونم هی تعریف میکرد بعد یکساعت چشامو باز کرد ...

برره 🤣

همچین هم میبرن بالا انگار جنگه 😑

ژل ابرو بخر خودت لیفت کن خوشگل میشه