2777
2789

یه سرویس 12 نفره گرفتن برام لب طلا میگه پلو خوری سوپ خوریشو خودت بخر من سر کار نمیرم نامزدم هر ماه 800 تومن بهم پول میداد این چند ماه که نزدیک بریم خونه خودمون درگیر کار خونه و ساخت خونس پول نداره منم گفتم مامان شما بخر من پول ندارم شروع کرد همینم که خریدیم از خدات باشه بابات هزار جور خرج و وام و قسط داره از کجا بیاره و...

سرویس پذیرایمم 6 نفره بود امروز رفتم یکم پول داشتم یه دست پیاله یه دست پیش دستی خریدم 

نامزدم فهمیده ناراحت شده میگه اون پولو میدم برای خودت خرج کنی نه که بری ظرف بخری 

موندم وسط اینا 😑😑😑

با مامانم سر سنگینم دیگه 

نفسم به نفست بنده اصغر اقا🥺♥ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری مگه این سرویس کامل نیس ؟خب چرا فقط ی مدل بشقابشو خریدن؟حد اقل ب نامزدت نمیگفتی خب

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

داره و نمیخره؟ نخر اگه شوهرت حرف در بیار نیست بعدا کم کم بخر.

وام ازدواجتو یا میتونی جهاز بخری کامل

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

نامزدت چه زور میگه ۸۰۰ چی هست که تعیین تکلیفم میکنه برا چی خرجش کنی. بگو ظرفم برا عمم نخریدم برا خودمه. سرویس دوازده نفره یعنی چیارو داره؟ من سرویسم پلو خوری و همه چی داشت دیگ

نامزدت اگه تو بهش نمیگفتی که نمیفهمید  بعد چجوری میگی سرویس ولی بشقاب هاشو نمیگیرن  اون ...

گرفتیم سرویس 12 نفره 

پلوی خوریش 12 نفرس 

به نظرم کمه 

میخوام پلو خوری و سوپ خوریشو زیاد کنم 

عزیزم نامزدت نباید ناراحت بشه چون اون وسیله تودخونه خودش قراره استفاده بشه منم درکت میکنم تو این اوضاع جهیزیه درست کردن سخته منو همسرم جفتمون تصمیم گرفتیم که فقط لوازمای ضروری زندگیمونو بخریم و بریم سرخونه زندگیمون چون واقعا دوس نداریم خانواده ها اذیت بشن

سرویس جز بشقاب چیز خاصی نداره که اصلش همونه

دو تا سرویس خریدی بعد هیچکدوم بشقاب ندارن مگه ممکنه🤔

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
گرفتیم سرویس 12 نفره  پلوی خوریش 12 نفرس  به نظرم کمه  میخوام پلو خوری و سوپ خوریش ...

واقعا فکر میکنی انقد مهمون میاد برات؟ من ۱۸ نفره خریدم تا حالا با خودمون بیشتر از ۱۲ نفر نبودیم... بذار بعدا کم کم میخری

نامزدت چه زور میگه ۸۰۰ چی هست که تعیین تکلیفم میکنه برا چی خرجش کنی. بگو ظرفم برا عمم نخریدم برا خود ...

یه سرویس غداخوری 12 نفره کامل خریدیم اونجا متوجه نشدیم 12 تایی داده 

حالا میخوام پلو خوریو سوپ خوریشو زیاد کنم 

بیچاره چیزی نگفت که اخه 800 تومن نبود 1 و 200 داشتم خودم 

میگفت وقتی رفتیم خونه خودمون من از سگ گمترم خودم نخرم برات برو برای خودت لباس بخر