2777
2789
عنوان

ب خانواده همسرتون عیدی میدید

260 بازدید | 38 پست

من دو سال ازدواج کردم کلا ندموقعی نامزدی ن اوایل ازدواج بااینکه همه از من بزرگتر کسی بهم عیدی نداد( اصلا انتظاری ندارم البته کدمیدونم عیدی برای بچهاس) ولی شوهرم با اینک کوچیکترع ب همه عیدی میده 

ولی ب زنش نه 😕

امسال خیلی خیلی بی ب مشکل خوردیم جوری ک چند ماه کلا گوشت اینا نخریدم 

کلا غذا بدون گوشت میخوریم 

یا گوشت کم میریزم توش 

حالا امسالم میخواد عیدی بده اعصابمو خرده نمی دونم چ رسمی ک برای بقیه خوبه ب. خودمون میرسه باید گرسنگی بخوریم همون بده ی کیلو گوشت بخر 

یا هر موقع من پول میخام میگه ندارم خودم اجازه کار کردن نمی‌ده( مجردی شاغل بودم ) 

بعد خواهرش ی بار جلو خودم زنگ زد گفت ۱۰ تومن بزن براش شبا کرد 

البته پس میده اما خیلی از این پول قرضی داده بهش 

منم حاضرم ب من ۱۰ میلیون بده تا دوماه بهش پس میدم 

تو آنلاین شپم میریزم اصلش پس میدم ب خودش اما ب زنش نمی‌ده ب خواهرش هر وقت بخواد اوکی حتی تو بدترین شرایط ک باشیم 

امسال میخام خیلی جدی بگم دست خودمون هالی لطفا بخخشش بزار کنار 

سال بعد عیده بده 

اما کو گوش شنوا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما رسم داریم برا مادرم و مادرشوهرم عیدی میبریم هر سال

یادم انداختی😢همین چند وقت پیش روز مادر بردیم

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

خیلی جدی و منطقی بهش بگو 

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

من نمیفهمم ندارین گوشت بخورین بعد 10 میلیون دارین که قرض میدین؟! 

اگه شوهرت 10 میلیون داره که قرض میده یه میلیونشو ببره گوشت بخره 9 میلیون قرض بده... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
همسر منم دقیقا همین بود ولی نتونستم درست کنم خودش کم کم متوجه شد ولی خب الان زمانیه که میگم من که هم ...

درسته شاید اینم درست بشه اوایل زندگی مونه تازه س سال میشه تقریبا

مادر حالا درسته اما خواهرا دیگه چرا اوف چی بگم 

خداروشکر خواهر شوهر ندارم چون به خاهرا هم عیدی میدیم مثلا بابام هم برا مادرش هم خواهراش هم مادر زنش باید عیدی ببره

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

ما چند سال بود به خواهراش و مادرش هم عیدی می داد هم شب یلدایی ولی از امسال دیگه نمی دیم شوهر من از بقیه برادرهاش درآمدش کمتره ولی اونا اصلا از اول عیدی نمیدادن  

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔