2777
2789
عنوان

ب خانواده همسرتون عیدی میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 38 پست
من نمیفهمم ندارین گوشت بخورین بعد 10 میلیون دارین که قرض میدین؟!  اگه شوهرت 10 میلیون داره که ...

عزیزم الان چند وقت وام سنگین برداشتیم و دستمون خالی شده 

همیشه اینجوری نبوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ مسخره بعد ما عروسهای هیچی 😕

راستی بابام برا منم باید عیدی بیاره هر چی بگم نمی‌خوام میگه نه باید بیاریم  

مرده شور ببره این رسمارو همه رو گذاشتن لای منگنه دو ملیون و نیم بابام میده مادرشوهرم یه لباس 300 تومنی شاید

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

درسته شاید اینم درست بشه اوایل زندگی مونه تازه س سال میشه تقریبا

انشالله درست میشه

اصولا مردا ازدواج که میکنن فکر میکنن باید نقش ناجی خانوادشون رو بازی کنن 

همسر من اوایل ازدواجمون سه تا برادر مجرد داشت ولی کارهای تعمیراتی خونه مامانش رو خودش میرفت انجام میداد یه جایی خودم شنیدم که بین داداشا میگفتن تا وقتی فلانی هست ما چرا بلند بشیم برای کارها

منم خیلی حرص خوردم خیلی زیاد، تا بهتر شد

،،

همسر منم به جاری بزرگم میده اعصابم خورد میشه میگم من که راضی نیستم، جاریم خودش ادمی که وقتی امد باعث شد پولی که برادر شوهرم هفتگی به مادرشوهرم میداد قطع بشه اما من گفتم بیشتر هم بکن، حالا امسال گفتم این همه به همه عیدی میدی به منم باید اتوبخار بخری، البته ناگفته نماند به خاهرمم میده که ازدواج کرده

من نمیفهمم ندارین گوشت بخورین بعد 10 میلیون دارین که قرض میدین؟!  اگه شوهرت 10 میلیون داره که ...

قبل قضاوت گوش کن دوست عزیز 

من شرایط الانمو‌گفتم 

البته ک الآنم داشته باشه از کسی قرض می‌کنه ب خواهرانش 

چقدر سخت

آره بخدا نمیدونم کی این رسمارو درآورد 

عیدی شب یلدایی نمیدونم عید فطری عید قربانی و کلی چیز دیگه خانواده دختر تا آخر عمر باید بیارن خانواده پسر فقط تو نامزدی یکی دو بار میارن و تموم میشه

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

همسر منم به جاری بزرگم میده اعصابم خورد میشه میگم من که راضی نیستم، جاریم خودش ادمی که وقتی امد باعث ...

اما جاری ک اینجوری باشه حقش نیس 

تازه امسال ندیدم ناراحت میشن چون عادت کردن

بخاطر همینه از مردایی که ادعای بزرگتر بودن و مرد بودن میکنن متنفرم دیگه بعد میگن نه مرد باید سن بالا باشه مرد باشه مثل مرد رفتار کنه اینم ی نمونه از اونایی که ادعا میکنن خیلی مرد شدن نامرد تر از اینا وجود نداره زندگی خودش روهواس برا بقیه حاتم طایی. شوهر منم امسال میخاد عیدی بده ینی از مجردیش می‌داده گفتم اونموقع خرج زن و زندگی نمی‌دادی الان خودت باید خرج خونه بدی مراعات کن نهایت عیدی برا خواهرش و زنش. این به مادر و پدر و مادربزرگ و عمه و خالشم عیدی میده کفریم کرده😒🔪تازه میخاد ب بچه های فامیل ما هم عیدی بده😳 میگم بابا بیخیال ما خودمون بچه ایم خودمون عیدی بگیریم حداقل باشه فقط ب بچه های فامیل اونم فقط فامیلای خودت عیدی بده نه ب بزرگترا وظیفه اوناس ب ما عیدی بدن ولی کو گوش شنوااا

آره بخدا نمیدونم کی این رسمارو درآورد  عیدی شب یلدایی نمیدونم عید فطری عید قربانی و کلی چیز دی ...

برای من کلا هیچی ن نامزدی چیزی خریدن ن بعد ازدواج 

بخدا نامزدی ی روسری و دو تا انگشتر اونم همسرم خودش خرید خانواده هیچ 

فقط سر عقده نفری ۵۰۰ دادن اونم دو سال پیش

بخاطر همینه از مردایی که ادعای بزرگتر بودن و مرد بودن میکنن متنفرم دیگه بعد میگن نه مرد باید سن بالا ...

دقیقا بارها گفتم درسته تو عیدی میدید من از همشون کوچیکترم اما دریغ از یک ریال آنقدر ناراحت میشم این رفتارها میبینم 

بنظرم برعکس باید بزرگترها مثل پدر مادرها ب باهاشون عیدی بدن البته ک من اصلا انتظاری ندارم 

ولی از دست این مردا واقعا موندم 

خودمون یخجال خالی بعد برای بقیه حاتم بازی در میارن 

ما هم همچین رسمی داریم مثلاً ما به خواهر شوهرم عیدی می‌بریم پدرم و برادرم هم به من عیدی میدن 

ولی من کلا حتی تازه عروسی کردم عید نوروزش اصلا هیچی بهم ندادن ب تازه عروس 😕