2777
2789
عنوان

شوهرم میگه طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 35 پست
بخدا از خونه بیرون نمیرم کلا تو خونم شوهرم میگه برعکس شده من اصرار میکنم بریم طلا بخریم میگم فردا ب ...

منم دقیقا همینطوره،بعدم پولش خرج بشه دیگه گیرت نمیاد،به نظرم یا با خواهرت بفرستش یا هم بگو برام سکه بخر،انشاالله سرپا شدی سکه رو به طلایی که دوس داری تبدیل میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو منم هر هفته آمپول میزدم دیگه ۸ ماه خطر رو رد کردی .آروم برو .دهانه رحمت که باز نیست ؟ 

نه دکتر میگفت بچه پایین اومده بخاطر همین کلا تو خونم 

بچه شما سر موعد بدنیا اومد

منم دقیقا همینطوره،بعدم پولش خرج بشه دیگه گیرت نمیاد،به نظرم یا با خواهرت بفرستش یا هم بگو برام سکه ...

میگم خودت برو عکس بفرست فوقش 

یا به قول شما سکه بگیر برام خیلی ممنونم

نه دکتر میگفت بچه پایین اومده بخاطر همین کلا تو خونم  بچه شما سر موعد بدنیا اومد

من مشکلی نداشتم از نظر دهانه رحم .آخرا بیزون میرفتم . بچه های من به خاطر مسمومیت بارداری ۳۴ هفته به دنیا اومدن.