2777
2789
عنوان

دمنوش برای پریودی

380 بازدید | 21 پست

خانما چه دمنوشی برای زمان پریودی خوبه بخورم؟ من اصلا خونریزی ندارم دو سه روز اول خیلی کم بعدش کلا لکه بینی. چیکار کنم خونریزیم بیشتر شه.حس میکنم‌مشکلی دارم‌ک انقدر خونریزیم‌کمه🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شکم رو گرم نگه دارید پهلوها هرو از بیرون به طرف داجل ماساژ بدین دوتا ده دقیقه در روز 

😐

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
سردی رحمه که باعث  این امره

مردی؟😐تعجب کردم

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
طب سنتی کار میکنم 

آهان شرمنده

تو که طب سنتی کار میکنی یعنی برا چاق شدن بدون برگشت و ضرر می‌دونی چی بخورم؟

قرص هیمالیا عوارض داره ضرر داره؟

آهان شرمنده تو که طب سنتی کار میکنی یعنی برا چاق شدن بدون برگشت و ضرر می‌دونی چی بخورم؟ قرص هیمالی ...

اول باید طبع بدن رو بدونید ،قد وزن وسن روبگید ،معمولا افراد صفرای وسوداوی سخت وزن میگرن

اول باید طبع بدن رو بدونید ،قد وزن وسن روبگید ،معمولا افراد صفرای وسوداوی سخت وزن میگرن

۱۶ساله

۵۲کلیو

قد نمیدونم