2777
2789
عنوان

دوستان چه کار می‌کنید؟ از صبح چه کارها کردید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 56 پست

بچم ۵ماهشه

باهاش بازی کردم شیر دادم

بعد رفتم جا کفشی را خونه تکونی کردم😂

یکم دلنوازان دیدم 

الان دارم سیب زمینی سرخ میکنم برا خودم😁

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بپذیرم که تو افسردگی غرق شدم منی که از ۶صبح بیدار میشدم حالا ساعت۱۱چش باز میکنم و الان ی اب ب ص ...

منم اینجوری شدم از بی هدفی و انقذ تو خونه موندن خسته شدمم

هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات.            پیج اینستام: wood__witcher
منم اینجوری شدم از بی هدفی و انقذ تو خونه موندن خسته شدمم

و منی که دوس ندارم هیچکار کنم و فقط تو خونه ارامش دارم و بیرون میرم مضطرب و استرسی میشم

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
دارم واسه خودم شومیز میدوزم اومدم یکم استراحت کنم 

خدا قوت

خیاطی؟

بنظرتون کرپ با پارچه مخمل سوزن دوزی یا لنین سوزندوزی خوب میشه برا کت و مانتو؟!! 

باید بپذیرم که تو افسردگی غرق شدم منی که از ۶صبح بیدار میشدم حالا ساعت۱۱چش باز میکنم و الان ی اب ب ص ...

وای چقدر منی من تمام عامل مشکلات و افسردگیم شوهرم هست از این ور ۳ تا بچه دارم بزرگ هستن میگن طلاق بگیری فردا مردم حرف در میارن از این ور خودم دارم نابود میشم موندم بین برزخ

وای چقدر منی من تمام عامل مشکلات و افسردگیم شوهرم هست از این ور ۳ تا بچه دارم بزرگ هستن میگن طلاق بگ ...

جسارتا مشکلتون چیه؟چندسال ازدواج کردین؟

خدا قوت خیاطی؟ بنظرتون کرپ با پارچه مخمل سوزن دوزی یا لنین سوزندوزی خوب میشه برا کت و مانتو؟!!&nbs ...

عزیزم فقط در حد اینکه واسه خودم بدوزم متاسفانه نمیتونم زیاد راهنمایی کنم   بنظرم از پارچه فروش بپرسی بهتر میتونه راهنماییت کنه 

و منی که دوس ندارم هیچکار کنم و فقط تو خونه ارامش دارم و بیرون میرم مضطرب و استرسی میشم

منم بخاطر همین نمیرم سر کار

ن اعتماد دارم ب کسی ن از ادما خوشم میاد استرسی هم هستم

ولی الان انگار ن دوس دارم بمونم خونه نه دوس دارم برم بیروون

هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات.            پیج اینستام: wood__witcher