سلام دوستان یه گلیم یک در سه تو آشپزخونه داشتم که شوهرم وقتی نبودم از دوستش خریده بود چون دوستش قرار بود جابجا بشه و شوهرم رفته بود کمکش اونو ازش خرید برای آشپزخونه و گفته بود تمیزه و دیگه نشستمش من احمقم پشتشو چک نکردم بعد از چندماه پریروز که خواستم جمعش کنم ک زیرشو تمیز کنم دیدم زیر گلیم کپک زده نمیدونم ازاول بوده یا بعدش اینطوری شده؟بنظرتون میشه از اون گلیم استفاده کرد چون تقریبا کپکش زیاد و سیاه رنگ بود ولی اصلا رو سطح گلیم کپک نیست یا شایدم زیاد مشخص نیست و ته آشپزخونه هم اصلا تابحال آبی چیزی نبوده ک بخاد کپک بزنه و همیشه اونجا آفتاب میفته نمیدونم چرا این اتفاق افتاده یخورده دل چرکین شدم بخاطر همین موضوع میترسم یوقت استفاده کردن ازش خوب نباشه
مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم اگه بدم قالیشویی حتی اگه با شستن اون سیاهی پشتش نره ممکنه بازم ضرر داشته باشه چون بچه کوچیک دا ...
اینو نمیدونم من مامانم فرش آشپزخونه جلو ظرفشویی چون زیاد آب میریخت زمین سیاه شده بود داد شستن بعدم استفاده کرد البته خیلی نبود بچه من که مشکلی پیدا نکرد ولی شما بپرس