2777
2789

سلام دوستان یه گلیم یک در سه تو آشپزخونه داشتم که شوهرم وقتی نبودم از دوستش خریده بود چون دوستش قرار بود جابجا بشه و شوهرم رفته بود کمکش اونو ازش خرید برای آشپزخونه و گفته بود تمیزه و دیگه نشستمش  من احمقم پشتشو چک نکردم بعد از چندماه پریروز که خواستم جمعش کنم ک زیرشو تمیز کنم دیدم زیر گلیم کپک زده نمیدونم ازاول بوده یا بعدش اینطوری شده؟بنظرتون میشه از اون گلیم استفاده کرد چون تقریبا کپکش زیاد و سیاه رنگ بود ولی اصلا رو سطح گلیم کپک نیست یا شایدم زیاد مشخص نیست و ته آشپزخونه هم اصلا تابحال آبی چیزی نبوده ک بخاد کپک بزنه و همیشه اونجا آفتاب میفته نمیدونم چرا این اتفاق افتاده یخورده دل چرکین شدم بخاطر همین موضوع میترسم یوقت استفاده کردن ازش خوب نباشه

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

بده قالیشویی بشوره ولی اون سیاهیه نمیره کلا

فرش مادربزرگم اینجوری شده بود هرچیم نیرو کمکی آوردیم شست یا دادیم قالیشویی نرفت ک نرفت

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

تمیز بشورش فرچش بکش پاک میشه

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بده قالیشویی بشوره ولی اون سیاهیه نمیره کلا  فرش مادربزرگم اینجوری شده بود هرچیم نیرو کمکی آور ...

اگه با شستن نره بازم ضرر داره؟چون گلیم نسبت به فرش نازکتره یوقت آلوده نیست سطحش؟

احتمالا خیس و مرطوب بوده

و کامل خشک نشده که شما انداختید تو آشپزخونه

یکی دو روز توی مسیر مستقیم آفتاب قرار بدید.

با دستکش کپک ها رو جمع کنید

مایع ظرفشویی بریزید روش مدتی بمونه 

روزای بعد میتونید خوب بشورید 

و چند روز آفتاب بخوره تا خشک بشه

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
بشورش بعدم استفاده کن مشکلی نداره فقط پشتش همیشه سیاه میمونه

عزیزم اگه بدم قالیشویی حتی اگه با شستن اون سیاهی پشتش نره ممکنه بازم ضرر داشته باشه چون بچه کوچیک دارم یوقت باعث مشکل پوستی یا تنفسی نمیشه؟

اگه با شستن نره بازم ضرر داره؟چون گلیم نسبت به فرش نازکتره یوقت آلوده نیست سطحش؟

دیگ وقتی بشوری اون کپک از بین میره و آلوده نیس

چون کپک هم یه مدل قارچه

وقتی شوینده بهش بزنی ک زنده نمیمونه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
احتمالا خیس و مرطوب بوده و کامل خشک نشده که شما انداختید تو آشپزخونه یکی دو روز توی مسیر مستقیم آف ...

عزیزم اگه اون سیاهی بعد شستن از بین نره ممکنه بازم تاثیر کپک باقی بمونه؟

عزیزم اگه اون سیاهی بعد شستن از بین نره ممکنه بازم تاثیر کپک باقی بمونه؟

بقایا از بین رفته

اون فقط تیره شدن پارچه هست مثل لکه

تازه میتونید هفته ای دو ساعت همون قسمت رو بندازید تو آفتاب یه مدت

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
عزیزم اگه بدم قالیشویی حتی اگه با شستن اون سیاهی پشتش نره ممکنه بازم ضرر داشته باشه چون بچه کوچیک دا ...

اینو نمیدونم من مامانم فرش آشپزخونه جلو ظرفشویی چون زیاد آب میریخت زمین سیاه شده بود داد شستن بعدم استفاده کرد البته خیلی نبود بچه من که مشکلی پیدا نکرد ولی شما بپرس