2777
2789
عنوان

مشکل رابطه ج**نسی ):

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 33 پست
خیلی کم بعد ک رفتم سرکار از سرم افتاد

بعضی ها خیلی دیر تحریک میشن.باید بدونی چجوری بیشتر تحریک میشی.بعضی با فیلم بعضی با چت و....

باید راهش رو خودت پیدا کنی

کم کم دارم بساطم رو جمع میکنم که برم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بگو اون کاری ک میکنی شوهرت برات انجام بده

یه چندباری نامحسوس بهش گفتم 

اونم انجام داد ولی بعد ک میرفت دوش بگیره خودم ....

واااااای فک کن بخوام اینارو جلو کسی بگم یا ب خودش 

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

کم کم شروع کن، ببین مزه دهنش چه اصطلاحا

اگ بگم بهش بر بخوره چی ؟

بگ ۷ سال منو مسخره کردی ادا درآوردی 

یجا خوندم مردا رو این چیزا خیلی حساسن

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

یه چندباری نامحسوس بهش گفتم  اونم انجام داد ولی بعد ک میرفت دوش بگیره خودم .... واااااای فک ک ...

ببین حتی بعدش ک رفت اگه احساس نیاز کردی دوباره وایسا خودش بیاد و ازش بخاه

تنها راهش اینه ک شوهرتو جایگزین خودار.ضایی کنی موقعی ک تحریکی

یه چندباری نامحسوس بهش گفتم  اونم انجام داد ولی بعد ک میرفت دوش بگیره خودم .... واااااای فک ک ...

مگه وقتی برات انجام میده چیز نمیشی؟اگه اره بگو چند بار برات انجام بده ک دیگه خودت انجام ندی ،بعدم اول تو برو دوش بگیر

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
اگ بگم بهش بر بخوره چی ؟ بگ ۷ سال منو مسخره کردی ادا درآوردی  یجا خوندم مردا رو این چیزا خیلی ...

قرار نیس بگی تا الان چجوری بودی که، قراره فقط بفهمی خوشش میاد باهات ازین فازا داشته باشه یا نه، بعضیا اوکی ان بعضیام غیرتی ان خیلی و اصلا تو کتشون نمیره همچین چیزایی، باید ببینی شوهرت کدومشه

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
اگ بگم بهش بر بخوره چی ؟ بگ ۷ سال منو مسخره کردی ادا درآوردی  یجا خوندم مردا رو این چیزا خیلی ...

نگو کل این ۷ سال ک..بگو این اواخر فیلم ک میدیدم اینطور شدم ..بعدم اصلا چ لزومی داره بگی بگو من اینجور کنی با دست بیشتر لذت میبرم و زودتر ار.ضا میشم

خیلی ناراحتم عذاب وجدان دارم  نمیدونم اگ بگم ناراحت میشه با ن  ریکشنش چیه

رک نگو بهش برمیخوره اینهمه سال ار ض ا نشدی اصلا یعنی!

فانتزی های خودت رو بگو روش کار کنید کم کم جهت بده بهش

همکار منم بعد از 7 سال تازه فهمید ار ضا نمیشده الان همکاری میکنه میگه خییلی رابطه واسش لذت بخش تر شده

نگو کل این ۷ سال ک..بگو این اواخر فیلم ک میدیدم اینطور شدم ..بعدم اصلا چ لزومی داره بگی بگو من اینجو ...

وای بدبختی اینه رومم نمیشه 

اون دوباری ام‌ک گفتم بهش پیام داده بودم 

تازه بعدش میگفتم خدا کنه پیامم نره 🥲

مگه وقتی برات انجام میده چیز نمیشی؟اگه اره بگو چند بار برات انجام بده ک دیگه خودت انجام ندی ،بعدم او ...

همیشه ن 

اگ قبلش فیلمی چیزی دیده باشم اره☹️

رک نگو بهش برمیخوره اینهمه سال ار ض ا نشدی اصلا یعنی! فانتزی های خودت رو بگو روش کار کنید کم کم جهت ...

چرا ولی انگشت شمار شاید ۳بار اونم چون قبلش فیلم دیده بودم 😓

روم نمیشه بگم 

میترسم اگ بگم مثلا شاید دوست نداشته باشه 

یا چندشش بشه 

وای بدبختی اینه رومم نمیشه  اون دوباری ام‌ک گفتم بهش پیام داده بودم  تازه بعدش میگفتم خد ...

دیوونه ایا ۷ ساله با طرفی بعد روت نشه؟

منم تقریبا مشابه همین مشکل و داشتم ولی همون اوایل ازدواج حل کردم و بهش گفتم.

درست ک بشه میگی کاش زودتر میگفتم بهش