2777
2789
عنوان

همسرم خیلی نسبت بمن سرد شده راهکار داری بیا بهم بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 1831 بازدید | 102 پست

اینکارو نکن اول خونه را مرتب کن بچه را وقت نداری بذار مهد 

یا خونه مامانت به خودت تا میتونی برس رنگ و مش و ناخن رنگ جیغ و آهنگ شاد گوش بده هر شب یه غذا خوب بذار بو دار هر شب بگو فردا می‌خوام این غذا را درست کنم برا ناهار غذا مورد علاقه شو بذار 

اومد بخورین 

کم محلی کن یه جورایی با دست پس بزن با پا پیش بکش یه جورایی حساسش کن فک کنه داره کارایی انجام میدی و تو خونه لباس س.ک بپوش بعد که حساس شد و حسودیش گل کرد جذبش کن  اگه الان بیفتی به پاش همینجوری پست میزنه 

نه از مامانش حرف بزن نه از خواهرش نه از هیچکس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره درسته  اما منظور من از کاملاین کامل نبود  بد بیانش کردم  منظورم این بود بخاظر ...

آره مخصوصا شرایط خاص بارداریش رو باید یاداوری کنه

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
با ی بچه چند ماهه چطوری؟

منم بچه دارم با هرچیزی میسازم ولی بهش گفتم خیانتشو نمیبخشم

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

دقیقا بخدا به خود مادرشم گفتم میگه نه تو براخودت درست کن میگم خب تو غدا بهش نده تا گرم زندگیش بشه&nb ...

مشکل از مادرش نیست

ب فکر حل کردن مشکل اصلی باش

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

خاک برسرش عوض اینکه حامی وپشتیبان یه مادر باردار وشیرده باشه شده سوهان روحت شما وبچه ی بیچاره الان نیاز به محبت وحمایت دارین وباید باهات مدارا بشه.نمیدونم فاز اونایی که میگن سیاست نداری چیه؟!!!!!

عزیزم اول باید درست فکر کنی ببینی میخوای بااین عوضی بمونی یا نه میخوای طلاق بگیری!!

اگه میخوای بری که هیچی بچتو بردار برو 

ولی اگه میخوای بمونی باید یه مدت سگ محلش کنی واصلا منتشو نکشی ولی تاکید میکنم کارای خونه ووظایف همسریتو انجام بدی طوری که انگار اون یه آدم ناشنوا ونابیناست.سعی کن تو این مدت اصلا ازش ترحم گدایی نکنی هرروز دعوا نکنی مقتدر باشی واگه دیدی خیلی داره اذیتت میکنه یه دونه یا دوتادعوای طوفانی بکنی نه این که هرروز بحث کنی وغر بزنی اینطوری هرروز بیشتر کوچیک وتحقیرمیشی 

اول خودتو از افسردگی نجات بده 

برو تاپیک مینیمالیست ها باهاش انگیزه زندگی که خوبه ی خونه تکونی حسابی میکنی وروحت سبک میشه این ازاین 

لینک بلدنیستم بزارم بزن گوگل میاد 

بعد روال عادی زندگی ودرپیش بگیر هرروز زود بیدار شو وفقط وفقط بخدا پناه ببر شده بایک دعای کوچیک 

سحرخیز باش 

دوش بگیر 

صبحانه بخور

وسریع ناهارودرست کن 

ی فکرم براشام بکن 

اجاق خونه رو گرم نگه دار اول بخاطرخودت غذا تازه بخور تا انگیزه زندگی بگیری عزیزم 

شاداب وسرحال باش روال عادی وپیش ببر 

عصرا ببربچه ات و بیرون ی بادی به سرتون بخوره 

مشغول باش وروحتوسبک کن دیگه کارنداشته باش بقیه اش درست میشه

عزیزم الان قانون تصویب کرده مردهای که همسردوم میگرن مجازات داره میندازنشون زندان.. خیانت بدون عقد مجازاتش بدتره، بهتره یه مدرکی ازش داشته باشی به نفعته.. اونموقع خونه نشینیش میکنی حساب دستش میاد با کی طرفه 

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    
خاک برسرش عوض اینکه حامی وپشتیبان یه مادر باردار وشیرده باشه شده سوهان روحت شما وبچه ی بیچاره الان ن ...

آفرین به شما کاملا با نظر سازنده شما موافقم استاتر عزیز تو رو خدا نظر این خانم رو به کار بگیر باور کن باور کن هر چقدر بیشتر بهش زنگ بزنی بیشتر ازت دور میشه فقط سعی کن کارای خونه ات رو انجام بدی نهار رو بپز اما کاملا سرد باش انگار یه غریبه است برای افسردگی‌ ات حتما حتما برو پیش روان پزشک یا روان شناس اصلا امروز فردا نکنی که شرایطط حساسه عزیزم تو الان شرایط روحی خیلی بدی داری تو رو خدا اول به فکر خودت باش 

نباید بگه کامل نبودم ، هیچ ادمی کامل نیست ! بعدا اگ اسی بگه چرا بهم خیانت کردی میگه چون تو کامل نبو ...

اصلا تا الان به روش نیاوردم میدونم بفهمه میگه خب فهمیدی دیگه برو چرا وایسادی ناراحتی