2777
2789
عنوان

آیا میشه با بچه، تو خونه ی یک خوابه بود؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2106 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم بله درسته ایشالله ایشالله  آره خدا که کمک میکنه حتما منتهی شوهرم راضی نمیشن اق ...

عزیزم رویایی نیست

تصور شما درسته.

همسرت اشتباه میگه.

اگه پولشو دارید یا سرمایه ای دارید مطمئنم باش اولین الویت با داشتن خونه ی بزرگترها.

اصلا مگه اینکه اتاقتو کلا خالی کنی برای بچه خودتون یه کمد داشته باشین فقط

احتمالا ناچارم همین کارو بکنم.👍

وای احساس میکنم حال و هوای اتاق دونفره ی زن و شوهریمون از بین خواهد رف، وقتی تخت برداشته بشه😄☹🙉

کی من؟ نه تاحالا عکس رنگی ننداختم اصلا چون ای وی اف کردم دیگه نیازی به اینکار نشد

من تنبلی شدید داشتم‌سالی یکبار پریود میشدم به زور دارو.دیگه گفتن‌باید آی وی اف کنی.رفتم یه ماما‌گفت حالا یه عکس رنگی بنداز رفتم‌انداختم ۲ماه بعد باردار شدم.تنبلی هم‌دیگه ندارم

من یک سال و نیم اول که خونم ی خوابه بود هیچی تخت و کمد نگرفتم مامانم اسباب بازی و کلی لباس و اینا گرفت ۸۰ درصدش رفت انباری

اومدم خونه بزرگ مامانم برام تخت و کمد گرفت دستش درد نکنه

وگرنه تو اون خونه خراب میشد

مامان دوتا گل پسر

نه واقعا سخته من خونم دوتا خواب داره موندم چیکار کنم این یکیو ب دنیا بیارم 

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
[QUOTE=329061520]چجالب ینی توی پذیرایی اینکارو کردین؟ یا خود اتاق خوابو، دو قسمت کردین؟[/QUOTE ماهم ...

باید برید یا توی پذیرایی وقتی بچه ها خوابیدن و در اتاقشون قفل کنید.

یا بچه هارو توی پذیرایی بخوابانید و وقتی خوابیدن خودتون برید تو اتاق و باز هم در اتاق رو قفل کنید

بخاری برقی بخرید برای پذیرایی و چون بخاری برقی خطرناکه ممکنه بچه دست بزنه پس بهتره بچه ها تو اتاق باشن. خودتون تو پذیرایی

احتمالا ناچارم همین کارو بکنم.👍 وای احساس میکنم حال و هوای اتاق دونفره ی زن و شوهریمون از بین خ ...

اره😂میره ماکه رو تخت نمبخوابیم بدم میاد اگه رو تخت میخوابین سختتونه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

من واسه بچه هام تخت پارک خریدم. خیلی راحت جابه جا میشه. جا هم کم میگیره بعضی وقتا تخت پارکشو می‌بر ...

چه خوب 

من دفعه اولم بود اسم این وسیله رو شنیدم 

《تخت پارک》

چجالب ...

اگه حوصله داشتین، ممنون میشم یکم بیشتر، از این وسیله بهم بگین