2777
2789
عنوان

اصن ادم میمونه که چی بگه ....

163 بازدید | 22 پست

با ابجیم دیروز رفتیم مدرسه پسرش!پسرش کلاس سوم دبستانِ!یع پسر مظلوم و سادع  و با ادب !چون تک فرزند !دیدیم که زدن ۳ نفری لت و پارش کردن !!!زیر چشمش زخم و یقه شو پاره کردن !که بعله مبصر کلاس و نوچه هاش این کار رو کردن !!!!!

بعدش به مدیر مدرسه و معاون میگیم‌ :  میگه قضا بلا بوده ... ما نمیتونیم بادیگارد بچه هاتون باشیم !!!!پیش میاد !یه کم من و ابجیمم سر و صدا کردیم !گفتن : ناراحتی بچه  رو از این مدرسه ببرین !

😏😏😏😏😏

مدیرا هم بی مسئولیت شدن

قضابلا دیگه چیه🤕

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما هم مدرسه دولتی می‌رفتیم ناظم عین شیر بالا سرمون بود تازه دختر بودیم چرا انقدر بعضیا بی مسئول ...

اصنننننن زبون ۳ متر !که ما نمیتونیم ...همه رو کنترل کنیم 

والا هی میگفت : مدرسه فلانی روزی ۵ تا دست شکسته تحویل میده !عادیه 😏😏😏🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

وا....چه توجیه مزخرفی

بگو پس نقش شماهابعنوان بزرگتر چیه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
واقعاااا حرفی برای گفتن : نداشتن !حتی اون مبصر و چند تا نوچه شم نه توبیخ کردن نه تنبیه !

عجب....

پس خانواده ها با چه اطمینان خاطری بچشونو بفرستن مدرسه

عزیزم به نظرم بعد از پیگیری حتما فکری به حال پسر خواهرتون کنید که بتونه از حقوقش دفاع کنه مدرسه پسرو ...

بفرستیمش : دفاع شخصی!!!!!انگار مظلوم بودن و با ادب بودن قبلنا حسن بود الان نقطه ضعف!!!!