2777
2789
عنوان

دعوای پدر و مادر

170 بازدید | 9 پست

سلام‌بچه ها من ازدواج کردم بچه هم دارم.  اما هنوز که هنوزه دعواهای پدر مادرم جلو چشممه مثل یه کابوس اصلا نمیتونم فراموششون کنم... تمام بدنم میلرزه میاد ذهنم... نمیدونم چکار کنم. الان خوب شدن. ولی بدترین بچگی رو‌تجربه کردم. متنفرم از دوران بچگیم. همه ارزو میکردن دکتر مهندس شن من ارزو میکردم پدر مادرم دعوا نکنن خیلی میترسیدم. 

عزیزم .. از چند سالگی تو رو یادتونه؟

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم .. از چند سالگی تو رو یادتونه؟

از پنج سالگی تا ۲۵ سالگی که ازدواج کردم از دستشون راحت شدم. الان خوب شدن ولی بچگی من نابود شد . الان شوهرم میگه شبا تو خواب حرف میزنم😅

از پنج سالگی تا ۲۵ سالگی که ازدواج کردم از دستشون راحت شدم. الان خوب شدن ولی بچگی من نابود شد . الان ...

عزیزم..

روحیتون حساس بوده 

البته مشخصه روحیه بچه ها حساسه 

انیدوارم این خاطرات بد خیلی کمرنگ بشه براتون یا کلا فراموشتون بشه 

و خدا براتون جبران کنه

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

عزیزم.. روحیتون حساس بوده  البته مشخصه روحیه بچه ها حساسه  انیدوارم این خاطرات بد خیلی ...

حساس نبودم یک دفعه صدای دادشون بلند میشد و دعوا و فحش و بتبام مامانمو کتک میزد صورتش خون میومد بعد مامانم دست من بدبختو میکرفت میبرد خونه فامیلای بابام‌تا صورت خونیش رو نشون بده

حساس نبودم یک دفعه صدای دادشون بلند میشد و دعوا و فحش و بتبام مامانمو کتک میزد صورتش خون میومد بعد م ...

عزیزم .. چقدر اذیت شدین هم شما هم مادر..