تا میتونید تو مجردیتون خاطره جم کنید ک اگر طرفتون هیز بود تو لحظه هاییک نباید حرف زنهای دیگرو زد فقط تو رویاهاتون غرق شید من خودم سالها ی ادم لشو با همین ترفند تونستم ادم حساب نکنم مجبور بودم و اسم شوهرو یدک میکشید هر ماده ای اومد تو زندگی ما باهر نقشی این فاز جنسی روش داشت منم تلافی میکردم به بهانه خاطرات مجردی من هر کدوم پا دادن باهاشون بود منم همون کارارو کردم هیچوقت ی ادم لاشیو جدی نگیرید
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
درست تعریف کن بفهمیم ماجرا چیه من از گفته هات اینجوری برداشت کردم
فک کنم داره به خاطرات مجردیش زمانی که ساقیش جنس قاطی بهش میداد فکر میکنه😂
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
خود ازاره طلاقم جاری شده امضا نکنه میره حبس من س سال پیش اینترنتی اقدام کردم
من واقعا متوجه نمیشم چی میگی