2777
2789

الان یکی دو روزه دل آشوبه گرفتم میدونم عوارض قرصاس.چیکار کنم برطرف بشه؟کسی تجربه داره؟کلافه ام و سردرگم حالمم خوب نیست انگار توی دلم رخت میشورن.کی خوب میشم😭😭

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابونه بخور یکم اروم بشی

نجوشونده نعنا میخورم یکی دو ساعت ارومتر میشه باز شروع میشه.

موقع خواب که بدتر میشم و کلا با هیچی هم خوب نمیشم الان سه شبه اینجورم

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

چقدر محکم کاری! فقط یک اورژانسی میخوردی حل بود

خیلیا با اورژانسی باردار شدن نمیخواستم ریسک کنم.الان چن روزه خوب میشم ولی فک کن باردارشم باید ۹ماه بدبختی بکشم چون بدنم بنیه نداره باید حتما زیر نظر دکتر باشم که بتونم دووم بیارم

قرص نخور بابا ضرر داره خود قرص استرس زا هستش ولی معدرو بهم‌میریزه یه اورژانسی میخوردی سالی دوبار میش ...

افرین دقیقا استرس دارم دلم اشوبه 

خیلیا با اورژانسی باردار شدن نمیخواستم ریسک کنم.الان چن روزه خوب میشم ولی فک کن باردارشم باید ۹ماه ب ...

نه بابا اورژانسی دوروزه پریود میشه اگ بخوری حالتم به خاطر استرس بده مگه بارداری الکیه این همه هم قرص خوردی خب از دکتر میپرسیدی یا داروخونه ایه

خیلیا با اورژانسی باردار شدن نمیخواستم ریسک کنم.الان چن روزه خوب میشم ولی فک کن باردارشم باید ۹ماه ب ...

تو هر چیزی حکمتی هست اما احتمال بارداریتم نزدیک صفره با این قرصا، پس استرس نداشته باش

خدارو شکر کن که شوهر کردی  حیف نیست بچه نیاری  مردت چی میگه نمیگه بچه می‌خوام ؟

اون از خداشه باز بااین ۸تا قرص که من خوردم امیدواره که بچه بگیره.

ولی خودم عقل دارم الان موقعیتش نیست برامون.

منم تو عقدم‌اینجوری بودم نگران نباش بیخودی

اخه اصلا نگرانِ هیچی نیستم،خود به خود دل اشوبه میگیرم.عوارض ال دی هست که زیاد مصرف کردم.نمیدونم کی از بدنم خارج میشه این لعنتی

تو هر چیزی حکمتی هست اما احتمال بارداریتم نزدیک صفره با این قرصا، پس استرس نداشته باش

استرسِ ندارم.خود به خود دل اشوبه دارم بخاطرِ مصرفِ زیاد ال دی هست عوارضشه.فقط نمیدونم کی از بدنم خارج میشه خستم کرده