2777
2789
دانشجو ک بودم یه هفته بازداشت بودم... هیچ کس نفهمید...  پدر شوهر دوستم خودشو کشت منو آورد بیرون ...

یعنی واقعا اون هفته ک نبودی بازداشت بودی ورپریده😳بعد ما ازنگرانی داشتیم بال بال میزدیم ای خداااا (مثلا مادرتم من تازه فهمیدم)😂ولی واااااقعا دم پدرشوهر دوستت گرم هرجا هست خدا کمکش کنه ،چقد خوب ک انقد برات تلاش کرده 🥺

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به چه جرمی؟

تو نشریه ی دانشکده یه مطلبی به نامم چاپ شده بود ... خیلی ام چیز خاصی نبود ولی تو سال ۸۹ بود دیگه .... 

اومدن تو حیاط دانشکده دستبند زدن بهم هاج و واج بودم نمیدونستم چه خبره... 

نشریه ک تعطیل شد .. منو سر دبیرم گرفتن..   کلییی اتهام بهمون بستن...    

من یه شعرم آخر ستونم نوشته بودم ازش یه چیز عجیب غریبی درآوردن یه جرم مباح شمردن شرب خمر بستن بهم و شلاقم بود علاوه بر زندان تو حکمم....    چیزایی مثل تحریف واقعه ی عاشورا . حمایت از خواننده ی مرتد شاهین نجفی و حمایت از اغتشاش گران و.... کلییی اتهام ردیف کرده بودن برام...   هووووف... برای یه نشریه ی یه ورقی که کلا پنجاه شصت تا تیراژش بود...

تو نشریه ی دانشکده یه مطلبی به نامم چاپ شده بود ... خیلی ام چیز خاصی نبود ولی تو سال ۸۹ بود دیگه ... ...

یا خدااا...اینا تورو با شاه اشتباه گرفتن

درخواست دوستی 🚫  گفتند ایام جوانی چه قشنگ است! غم هاو شب و شاپرکش قسمت ما شد...