2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این خواستگار ؟

4873 بازدید | 50 پست

بچه ها اول از خودم بگم ، من ۱۸ سال و خورده ای هستم . یه دختر توپر با قد ۱۶۵ و وزن ۶۷ هستم  و صورت بی  نقصی هم دارم و به اندازه ی خودم زیبایی دارم . چادریم .درآمد دارم  و خانواده ی محترمی دارم که مورد تایید تمام شهر هستش . دوس پسر هم نداشتم قبلا عاشق یکی بودم و تموم شدش یه مدت هم رابطه ی لانگ با یه شخصی داشتم ک اونم تموم شد . بعدش کنکوری هم هستم و مطمئنم رشته ی خوبی میارم اگه خدا بخواد . 

این آقا ، از اقوام مادرم هستن ، مادرشون منو  دیدن تو مهمونی بعد خواستگاری کزده بودن از مادر بزرگ و بعد یه بار به مامانم گفت و یه روزم اومد خونمون ...  مامانمم چون فامیل هستن هی امروز و فردا میکنه برا جواب و راضی هستش خودش 

راستش من حال روانیم یکم مناسب نیستش . نمیدونم درک میکنید یا ن ولی جن عاشق داشتم یه زمانی ... بعد به واسطه ی اون الان یکم بی تفاوتم نسبت به ازدواج و اینا ... حالا امشب که کلی اتفاق جنجالی تو خونمون بودش از این طرف مادر آقا زنگ زده که بیایم دیگه رسمی کنیم تا شعبان هستش ماه مبارکه ‌ . 

مامانم گفته تا پایان هفته جواب آخر رو میده 

خواستگارم پرستار هستش . دوره طرحش هم گذرونده و ۲ ساله فکر کنم سرکاری و رسمی هستش . 

خونه و ماشین داره  البته خونه طبقه بالا مادرش قراره باشه..... ۲۷ سالشه .... قدش دقیقا نمیدونم ولی ۱۸۵ بالاست  .... خانواده ی خوبی داره ‌‌‌ سطح فرهنگی و مالی هم مثل همیم 

پسر خوب و سر به زیری هستش ... چهره ی خوبی داره 

نمیدونم چرا  دو دلم .... همیشه  میگفتم ازدواج نمیکنم ... الان احساس میکنم بخاطر اون غرورم نمیزاره فکر کنم شاید 

شما باشین چیکار می کنید ؟ 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

خوب بود، ولی اینکه نزدیک مادرشوهر باشی فکر نکنم خوب باشه هاا، ولی بازم خوب فکراتو بکن

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!

چیزایی ک گفتی خوبه در مرودش ،ب نظرم ی مدت اشنا شین 

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی از نظر من سنت کمه حالا وقت هست برا ازدواج 

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

چادری هستی و رابطه لانگ داشتی ببخشید خندم گرفت عزیزم🤦😂

ببخشید میشه بپرسم لانگ یعنی چی؟ سوال شد واسم😂

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!

عاشق ینفر بودی رابطه لانگ هم داشتی حتی جن عاشقم داشتی بعد میگی دوست پسر نداشتی؟خو این قبلیا شلغم بودن مگه

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★