2777
2789
عنوان

اقایون بیان داخل تاپیکم لدفن

118 بازدید | 9 پست

میخوام بدونم چی باعث میشه یه خانوم رو دوست داشته باشید و عاشقش بشید؟؟ 

اخه بعضیا رو میبینم نه قد و هیکل دارن نه زیبایی دارن نه سروزبون دارن نه اصلا هدفی تو زندگیشون دارنه نه کاری نه مهارتی نه هنری هیچیییییی 

ولی یه نفر رو دارن تا سرحد مرگ دوسشون داره و عاشقشون شده 

اما من تو این ۲۸ سال زندگیم همش تلاش کردم همش  دویدم تا خودمو از همه نظر بالاتر ببرم و پیشرفت کنم ولی دریغ از یه توجه کوچیک از جنس مخالف واقعا دیگه احساس میکنم زن نیستم یا یه مردم یا یه ربات بی احساس 

زبون دارن و سیاست

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس منی خیلیا عاشقم میشن بدون هیچ تلاشی معمولا میگن اول جذب چهرم میشن بعد جذب دل مهربونم خیلیا میگن دلت خیلی مهربونه و واقعا عاشق میشن درحدی ک خودشون میکشن ولی من دلم زود زده میشه.... 

برعکس منی خیلیا عاشقم میشن بدون هیچ تلاشی معمولا میگن اول جذب چهرم میشن بعد جذب دل مهربونم خیلیا میگ ...

خب تو خودت میگی چهره زیبایی داری 

اینایی ک من میبینم واقعا از معمولی هم پایینتره چهرشون هم چهره هم هیکل داغون 

خب تو خودت میگی چهره زیبایی داری  اینایی ک من میبینم واقعا از معمولی هم پایینتره چهرشون هم چهر ...

چه فایده من خودم مشکل روانی دارم نمیتونم بسازم... خدا شانسش داده بهم ولی قدر نمیدونم 😔

خب همون دیگ میخوام بدونم اون ویژگیا چیه

ملاک انتخاب واسه هر کسی متقاوته و زیبایی هم یه چیز نسبیه

هر ظاهری به چشم همه زشت یا زیبا نیست سلیقه ایه

اون ویژگی هایی که میگی هم بیشتر به شخصیت اون خانوم مربوط میشه

کاربری من و دوستم👭