2777
2789

من نمیدونم چیکار کنم واقعا پسرم چهارسالو نیمشه دکتر گفته دوتا دندون پایینش لازم داره ک یکیش عصب کشی بشه اون یکیو  نمیدونم میخواد چیکار کنه...حقیقتا میترسم از ی طرف میگم شیریه خودش میفته از ی طرفم میگم اگ بدتر بشه چی دندون اسیابشه

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷

خب بکشه دندونشو

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بکشه دندونشو

نمیشه عزیزم هنوز کار ب کشیدن نرسیده

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷
اگه دندون اسیابه تا ۱۲ سالگی میمونه عصب کشی کن

اره نظر خودمم همینه ازون امپوله ک میزنن میترسم واقعا طاقتشو ندارم

عصب کشی حالا ی چیزی چون جلو درد کردنشو میگیره ولی روکش نیاز  نیس چون قرار بیوفتن

دررررسته عزیزم ینی بگم عصب کشی تنها بدون روکش میخوام قبول میکنن؟

اره نظر خودمم همینه ازون امپوله ک میزنن میترسم واقعا طاقتشو ندارم

دختر من ۴ سالگی دوتا اسیاب رو عصب کشی کرد چون درد دندونش زیاد بود همکاری کرد

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
دختر من ۴ سالگی دوتا اسیاب رو عصب کشی کرد چون درد دندونش زیاد بود همکاری کرد

درسته پسر منم درد دندونش زیاده

دررررسته عزیزم ینی بگم عصب کشی تنها بدون روکش میخوام قبول میکنن؟

اره چرا نکنن.

اگه شرایطشو داری ببر پیش ی دندون پزشک اطفال دیگه نشون بده بد

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
اره چرا نکنن. اگه شرایطشو داری ببر پیش ی دندون پزشک اطفال دیگه نشون بده بد

بله بردم اتفاقا پیش دوتا دندونپزشک نظر هردوشون روکش و عصب کشی بود

[QUOTE=329032425]درسته پسر منم درد دندونش زیاده[/QUOTEواسه دخترم عصب کشی کرد روکش هم گذاشت اصلا درد ...

اره اینم دندونپزشکی مخصوص کودکانه خداکنه فقط اذیت نشه برادختر گل شما با ژل بی حس کردن یا امپول؟

اره اینم دندونپزشکی مخصوص کودکانه خداکنه فقط اذیت نشه برادختر گل شما با ژل بی حس کردن یا امپول؟

نمیدونم والا میگم که من اصلا داخل نرفتم ولی اصلا دردی نداشت هر بچه ای میرفت داخل با رضایت کامل برمیگشت بعد از کارش هم اسباب بازی میداد به بچه ها دخترم هنوز میگه منو ببر دندون پزشکی