2777
2789
@niniyar_5 ببخشید چرا من نمیتونم تاپیک بزنم؟ و ی سوال درمورد تعلیقی دارم شما جواب میدین؟

چرا نتونین؟ امروز امتحان کردین نشده؟ اگر تعلیق شدین میخوایین ازاد بشه باید تماس با ما همین پایین سایت پیام بدین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

چرا نتونین؟ امروز امتحان کردین نشده؟ اگر تعلیق شدین میخوایین ازاد بشه باید تماس با ما همین پایین سای ...

مث اینکه درست شد😐

هم دیشب هم ی ساعت پیش میخواستم. تاپیک بزنم تو عنوان مینوشت معتبر نیست  الان فک کنم درست شده 

ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مث اینکه درست شد😐 هم دیشب هم ی ساعت پیش میخواستم. تاپیک بزنم تو عنوان مینوشت معتبر نیست الان فک کن ...

وقتی میگه معتبر نیست یعنی چیزی استفاده کردین که قبول نمیکنه مثل نقطه علامت سوال بعضی استیکر ها و نماد ها رو هم قبول نمیکنه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

وقتی میگه معتبر نیست یعنی چیزی استفاده کردین که قبول نمیکنه مثل نقطه علامت سوال بعضی استیکر ها و نما ...

مینویسم چرا کاربریم تعلیق شده  همین قبول نمیکنه  میگه معتبر نیست  ولی چیزای دیگه مینویسم قبول میکنه