2777
2789
عنوان

بیاید،بگید من چیکار کنم

60 بازدید | 18 پست
خواهرم از من بزرگتره من یکساله ک ازدواج کردم هنوز خواهرم اینا نیمدن خونمون قرار بود من دعوتشون کنم ک باردار شدم و یه جریاناتی پیش اومد نشد دعوت کنم قبله عید حالا تو عیدم خواهرم خونشون تهرانه من کرجم با مامانم چند تا کوچه فاصله داریم اومد خونه مامانم نیمد خونه ی من بعدم لرگشت گفت تو کوچیک تری اول تو باید بیای خونه ام بعد من میام خونت واسه عید دیدنی شوهرمم سره همین قضیه ک تو این ۲ سال (دوران عقد و ازدواجمون ) ۵ بار رفته خونه خواهرم و اونا نیمدن خونه ی ما پاشو کرده تو یه کفش میگه من خونه خواعرت نمیرم اول اونا باید بیان حالا خواهرم زنگ زده فردا پاشید بیاید اینجا من پس فردا میام شچهرمم قبول نمیکنه اینم بگم رابطه ی شوهرم با شوهر خواهرم اصلا خوب نیست حالا من چیکار کنم توروخدا راهنماییم کنید موندم تو بین دوراهی😞😞😞😞
💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی خواهرم تا خونه مامانم اومد خونه ی من ک ۳ تا کوچه فاصله داره نیمد ب هوایه بزرگ کوچیکی شوهرمم لج کرده
به خاهرت شوخی شوخی بگو فلانی گفته ما همش داریم میریم خونه خواهرت ،خواهرت اینا اصلا نیومدن حتما خوششون نمیاد با ما رفت و امد داشته باشن . بعد بگو گفته این سری باید خواهرت بیاد که من ببینم واقعا اینام مایل به رفت و امد هستن .
اندی میگه : خوشگل محلمون توی شهر ما تکه . مهربونو شیرینو اما سراپا کلکه . منو میگه هاااا 😎😎خخخخ
متاسفانه شوهره اونم نمیاد میگه اول ما باید بریم
صدف جون شوهرم راضی ب رغتن نمیشه میدونم اگه نرم دیگه رابطمون قطع میشه شوهرم عینه خیالش نیست میگه من ۵ دفعه رفتم اونا یبارم نیمدن