2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو عشقم بهم قول ازدواج داده بودیم  از اولش با ایشون روزی بالای ۱۰ساعت حرف میزدیم من دفترچه ازمونم اومد زود تصمیم گرفتم تمومش کنم و اون برگشت باز خودمم تموم کردم بخاطر درسم خودم برگشتم بهم قول داده بود بعد جواب آزمون باهم در تماس نباشیم گاهی گاهی تماس میگرفتم دلتنگش میشدم این اوخر تماس ک میگرفتم دیر جواب می داد انگار خیلی سرد شده بود انگار خوشحال نبود باهام حرف میزنه منم دیشب بش گفتم نمیخوامت ...چکار کنم زنگش نزنم دلتنگ نشم

خسته از همه چیز میشه برام دعا کنید ..
بگو

چرا عشقم یهو سرده شده بنظرت برمیگرده برام سوال میشد چرا سوال میکردم مشتاق نبود مث قبل ی هفته اینجوری بود 

ولی قبلش اگ جلسه مهمم داشت بهم پیام میداد ک نگران نشم بعدا خودش تماس میگیره 

الان اصلا 

بنظرت برمیگرده ؟

چجور رفتار کنم؟

دلیل نمیشه چون زیاد خودم بش ابراز علاقه میکردم مال همینه زده شده؟

بهش پیام ندم بهتره؟

خسته از همه چیز میشه برام دعا کنید ..
چرا عشقم یهو سرده شده بنظرت برمیگرده برام سوال میشد چرا سوال میکردم مشتاق نبود مث قبل ی هفته اینجوری ...

یا زده شده یا خیانت کرده 

اگه برگشت تمومش کن این ادما ارزش ندارن

تنهایی آدمو بزرگ میکنه تنهایی ادمو قوی میکنه 
چرا دلتنگش میشم

طول میکشه تا فراموش بشه حداقل ۶ ماه   

چنتا پیشنهاد برا راحت تر فرموش کردنش 

اول اینکه همچیشو پاک کن هیچی رو نزار بمونه ازش 

دوم اینکه خودتو سرگرم کن و ورزش کن 

سوم که خیلی مهم نوع اهنگیه که گوش میدی همیشه اهنگ شاد گوش بده حال داشتی با اهنگ برقص 

فیلم طنز ببین دور هم 

ولی  نباید چکش کنی مهم اینه که همه چیو پاک کنی همه عکساش همه پیاماش شمارش و هر چیزی حتی اهنگایی که برات فرستاده رو باید پاک کنی 

اینایی که گفتم از تجربم بوده نه از روی کتاب یا چیزی 

تنهایی آدمو بزرگ میکنه تنهایی ادمو قوی میکنه