2777
2789
عنوان

خانما به نظرتون این رنگ مو برا عید خوشگله+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 48 پست

خیلی خوبه.اما محاله این رنگو برات در بیاره. مگر اینکه جای خیلی خیلی خوب بری با قیمت بالا

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
من موهام مشکیه  فندقی کنم خوب میشه؟ موهام خیییلی مشکی پررنگه

به نظر من عالی میشه کلا این رنگ ها به نظرم چون روشن نیستن سن و کم تر و جوون تر نشونت میدن

اگه امضامو میخونی برای مامان شدنم صلوات بفرس و لایک کن منم برات دعا میکنم🤍🥺 امیدوارم یه روز منم تاپیک بارداری بزنم و بگم بالاخره شد 😍🥰 خدا جونم اگه به صلاحم میدونی نی نی مو برام بفرس سه ساله منتظرشم یا پروردگار من لطفا بذار این انتظار تموم بشه🥺💔یه روز به امید خدا منم امضامو میزنم بالاخره مادر شدم خدایا شکرت🤲🤍😍😭امیدوارم انشالله اون روز نزدیک باشه 🥰😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه.اما محاله این رنگو برات در بیاره. مگر اینکه جای خیلی خیلی خوب بری با قیمت بالا

چرا؟به نظرت رنگ سختیه؟

اگه امضامو میخونی برای مامان شدنم صلوات بفرس و لایک کن منم برات دعا میکنم🤍🥺 امیدوارم یه روز منم تاپیک بارداری بزنم و بگم بالاخره شد 😍🥰 خدا جونم اگه به صلاحم میدونی نی نی مو برام بفرس سه ساله منتظرشم یا پروردگار من لطفا بذار این انتظار تموم بشه🥺💔یه روز به امید خدا منم امضامو میزنم بالاخره مادر شدم خدایا شکرت🤲🤍😍😭امیدوارم انشالله اون روز نزدیک باشه 🥰😔
به نظر من عالی میشه کلا این رنگ ها به نظرم چون روشن نیستن سن و کم تر و جوون تر نشونت میدن

اره دلم میخاد رنگش کنم ازین مشکی بودن دربیام دچار یکنواختی شدم ‌ 

با رنگ چهرم بشاش و جونتر میشه 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
من موهام مشکیه  فندقی کنم خوب میشه؟ موهام خیییلی مشکی پررنگه

بله

ولی بروپیش آرایشگرخوب

من یه باررفتم عالی شد

هم تیره اس سن روکم نشون میده بخصوص اگه سفیدپوست باشی بیشتربهت میاد

وخدایی که بشددددت کافیست❣
این رنگ مو به هر رنگ پوستی نمیاد, البته نظر من 

من پوستم چون تیره نیس انجام میدم اگه همین شد بهم امد به همه تون اطلاع میدم😁

نه نمیخواد چون تیره است

این دکلرستا. رنگ این جوری درنمیاد

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
این دکلرستا. رنگ این جوری درنمیاد

مطمئنی؟اخه روشن نیست که.

چرا؟به نظرت رنگ سختیه؟

آره. هر کسی نمیتونه دربیاره رنگو. مگر اینکه حرفه ای باشه. من که تا حالا از هیچ رنگ موم راضی نبودم. هیچ وقت اون نشده که خاستم

بله ولی بروپیش آرایشگرخوب من یه باررفتم عالی شد هم تیره اس سن روکم نشون میده بخصوص اگه سفیدپوست ب ...

اره سفیدم گندمی خیلی روشنم 

قبلا یبار رنگ کردم همه گفتن چقد بهت میاد چقد ناز شدی

حالا هوس کردم باز   

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
مطمئنی؟اخه روشن نیست که.

مطمئن که نیستم اما میدونم رنگ اینجوری درنمیاد . 90 درصد دکلرس