2777
2789
عنوان

آزمون دبیری آموزش پرورش

73 بازدید | 6 پست

سلام دوستان کمتر از سه ماه تا آزمون دبیری فرصت باقی مونده، دوستانی که داوطلب هستن لطفأ بگن چجوری درس میخونن؟آیا الان منابع اصلی رو میخونن یا خلاصه های معتبر؟در روز چند ساعت درس می‌خونید ؟چقدر تخصصی اختصاصی و عمومی ؟برنامه خاصی اگر دارین ممنون میشم با من به اشتراک بذارین 🌿🤍

رشته شما چیه؟؟

من منابع رو میخونم بستگی داره در روز که چقد مخم بکشه 

ولی ثابت روزی ۵ یا ۶ ساعت میخونم مشکلی که دارم اینکه نمیتونم بیشترش کنم حتی از ده مین 

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

رشته شما چیه؟؟ من منابع رو میخونم بستگی داره در روز که چقد مخم بکشه  ولی ثابت روزی ۵ یا ۶ ساع ...

شیمی هستم ،من خیلی سردرگم شدم و نمی‌دونم چجوری بخونم،تازگی به این نتیجه رسیدم که بهتره عمومی رو تست خط ی خط پیدا کنم فقط بخونم،منم می‌خوام شیش هفت ساعت بخونم ولی فعلا دخترم مریض شده و حسابی حالم گرفتس🥲یکی رو می‌خوام باهم پارتنر بشیم باهم بخونیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیمی هستم ،من خیلی سردرگم شدم و نمی‌دونم چجوری بخونم،تازگی به این نتیجه رسیدم که بهتره عمومی رو تست ...

برای دبیری شیمی اقدام کردی یا دبیری علوم تجربی _شیمی؟

برای خوندن عمومیا سعی کن از معارف شروع کنی برای اختصاصی روانشناسی تربیتی 

برای دبیری شیمی اقدام کردی یا دبیری علوم تجربی _شیمی؟ برای خوندن عمومیا سعی کن از معارف شروع کنی بر ...

یکیه جفتش علوم تجربی _شیمی،منابع اصلی می‌خونید شما ؟من تصمیم گرفتم فعلا اینور سال این اختصاصی نچسبارو بخونم با تعلیم و تربیت عمومی و تاریخ عمومی اتفاقا به نظرم بهتره سختارو بخونیم که بعد عید دوره کنیمشون

یکیه جفتش علوم تجربی _شیمی،منابع اصلی می‌خونید شما ؟من تصمیم گرفتم فعلا اینور سال این اختصاصی نچسبار ...

شما منابع تخصصی چی رو میخونی؟؟

میدونی این درس آموزش مبانی علوم تجربی چیه؟

من جمعه آزمون ارشد داشتم از دیروز شروع کردم 

تازه معارف رو شروع کردم 

یکیه جفتش علوم تجربی _شیمی،منابع اصلی می‌خونید شما ؟من تصمیم گرفتم فعلا اینور سال این اختصاصی نچسبار ...

آره من تو یه کانال عضوم اونجا گذاشته بود دانلود کردم و دارم میخونم